Szeretném elengedni. Hogyan tudnám könnyen megtenni ezt, hogy ne fájjon ennyire?
Mi lenne, ha készítenél egy listát a sok rosszról, amit ellened tett? Amikor úgy érzed, hogy nagyon hiányzik, akkor csak előveszed, és máris tudod, hogy miért nem vagytok már egy pár.
Hiába szereted még mindig, ha ez az érzés viszonzatlan, akkor sajnos nem tudsz mit tenni. Csak akkor fogsz megkönnyebbülni, ha képes leszel valaki mással újrakezdeni.
Akit igazán szeretek, annak nem azt adom, ami nekem jó, hanem azt, ami neki jó. Mivel TE még mindig szereted ezt az embert, add neki azt, hogy elengeded, hiszen ezt kéri Tőled. Bármilyen nehéz is ez most neked.
A fájdalom az élet része. Durva ezt leírni és sokan nem hajlandók szembe nézni ezzel. Mégis így van. Aki szenvedett már az életben az tudja. Én is átéltem már ilyet, mint most Te. A következőkkel tudlak biztatni:
- vége lesz, nem tart örökké.
- aki megtapasztalja ezt a mélységet és nem omlik össze, abból később erősebb ember lesz.
- a fájdalom és az öröm viszonya olyan, hogy aki képes megélni a mély fájdalmait, és nem fut el előlük, az "jutalmul" azt kapja, hogy az örömei, boldogsága is sokkal erősebbek lesznek az életében, lesz összevetési alapja, jobban tud örülni, amikor valami olyan éri. (Vagy akár annak is tud majd örülni, aminek korábban nem örült volna, mert akkor másképp látta még az életet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!