Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen tanácstalan vagyok,...

Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mit csináljak?!

Figyelt kérdés
Összevesztem anyuékkal, mert halasztottam egyetemen. Erre ők azonnal kidobtak otthonról és egy fillért sem kapok tőlük! Megértem teljes mértékben, csak így semmihez nem tudok kezdeni! Nincs hol laknom, nincs miből kaját vennem és követelnek tőlem vissza több mint 1 000 000ft-ot, amiért 2évet szerintük feleslegesen jártam egyetemre, ennyibe szerintük benne volt a kolesz, meg az utazás:( Kajára akkor is magamnak kerestem a pénzt... Most is dolgozom, de ez az első hónap ezen a munkahelyen és még 3hét amíg lesz fizum, most pedig már buszra sincs pénzem, hogy bejárjak. Fáj a fogam is, de fogorvoshoz sem tudok elmenni, mert ugye pénzhiány és már ennem sincs nagyon mit:( Szerintetek mihez kéne kezdenem?:(

2012. nov. 10. 19:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
ha ilyenek a szüleid, én nem akarnék visszamenni...
2012. nov. 10. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:

"Fáj a fogam is, de fogorvoshoz sem tudok elmenni, mert ugye pénzhiány"

Menjél körzeti fogorvoshoz. Mit dolgozol? Szerintem kicsit kiszínezted a történetet.

2012. nov. 11. 21:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Teljesen meg tudlak érteni. Én is hasonló helyzetben vagyok, csak én még nem merek lépni. De szerintem engem is tuti kidobnának, ha otthagynám a szakomat, amit ki nem állhatok. Sok kitartást! Próbálj minél többet gyűjteni, hogy aztán el tudj menni valahogy albérletbe a szállóról, én a helyedben most pár évig biztos megszakítanám velük a kapcsolatot
2012. nov. 27. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!