Nálatok hogy telik a karácsony? Mi az, amit a legjobban szeretsz benne?
Bocsi, de azzal kezdeném, hogy a kérdésem azokhoz szól, akiknek tényleg jól szokott telni az ünnep. Tehát olyan válaszokat nem kérnék, hogy egyedül töltöm, meg sehogy mert nincs családom stb. Bocsi.
Nekem a kedvenc ünnepem :))) a legjobb rész nálam az, mikor ülünk a nappaliban, és épp szaloncukrot fűzök :D igaz órákig tart, meg az ujjam is úgy néz ki utána, mintha megégett volna, de akkor is imádom. Olyan klassz, mikor mind ott vagyunk a nappaliban, a kandallóban ég a tűz, a fát meg együtt díszítjük.
13-as mi az a kántálás vagy mi?
15/f
Azt hittem, csak nekem van már ilyen Karácsonyi-hangulatom :')
Amúgy azt, amikor ajándékot kapok és hogy olyankor mindig van egy csomó finom kaja*-*
Mi hármasban toltjuk anyukámmal és a testvéremmel.Anyukám mindig a főzést intézi hiszen abban nagy mester,én pedig mindig díszítem a lakást.Igazából sok mindent csinálunk együtt karácsony este,pl van hogy játékokat játszunk,régebben én gitároztam meg verset mondtam :D...
Idén megint játszani fogunk szerintem,meg csendesen beszélgetünk, nevetgélünk..
A légkort nagyon szeretem ,mert mindenki meg van nyugodva és legalább az az egy nap olyan különlegesnek tűnik :).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!