Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan be kell számolnom...

Komolyan be kell számolnom anyámnak az anyagiakról?

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok, még itthon lakom, ugye bankszámlára jön a fizum. És már az elején letisztázták velem a szüleim hogy nem kérnek a pénzemből semmit, nem kell semmibe beleadnom csak építgessem az életemet és gyüjtügessek pénzt magamnak.

Ma jött meg a fizum anyám mindig kérdezgeti h mennyi és h mennyi pénzem van még stb. Nagyon idegesítő, fateromat nem érdekli de anyám már zavar. Ma nem akartam neki megmondani és besértődött h én többet akkor hozzá ne szoljak meg ilyenek. Komolyan mindig tudni akar mindent a pénzemről nagyon zavaró....szerintem ez magányügy. engem sem érdekel hogy nekik mennyi pénz van a számlájukon

2012. nov. 10. 14:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%
60 és 20 ezer között szerintem van különbség, de látom valakinek ez nem jut el a tudatáig.
2012. nov. 10. 18:37
 22/25 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ha engem anyám tartana el, akkor nem fizetném ki a számlákat, és nem mennék el bevásárolgatni hébe hóba mindezt persze szó nélkül( de gondolom nektek se nagyon tetszene,ha egyik pillanatban csak a számlákba szálljak be, utána hirtelen meg már kell a fizetésem 70%a), de mindegy. Így persze könnyű. :) nem kívánok vitatkozni :)
2012. nov. 10. 19:19
 23/25 anonim ***** válasza:
84%

Én otthon lakom, a szüleim tudják, hogy a zsozsóm félreteszem, én nem kérdezem őket, ők nem kérdeznek engem.

19 évesen még én is hajlamos lettem volna elkanászodni.

2012. nov. 10. 21:37
 24/25 anonim válasza:

ezt ne így fogd fel!

Annak idején én is csodálkoztam, hogy anyám megkérdezte, mennyit keresek.

Akartam venni egy drága műszaki cuccot, észérvekkel próbált lebeszélni róla, később kiderűlt, hogy hülyeség lett volna megvenni, neki volt igaza.

Anyám mindig is nagyon be tudta osztani a pénzt, erre akart ránevelni engem is.

Szóval nem kell megsértődni.

2012. nov. 11. 06:00
 25/25 anonim ***** válasza:
Bocs h off leszek: nem 'magányügy', hanem 'magánügy'!
2012. nov. 11. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!