Egy nő, aki összeáll egy tőle 20 évvel idősebb férfival, nem gondolja át a jövöt? Részletek Lentebb .
Sajnállak.
De abból amit leírtál, nekem nem az jön le, hogy a korkülönbség miatt "szívtátok meg". Apádnak tönkre ment a vállalkozása, és emiatt lett "idegbeteg". Ez sajnos akkor is megtörténhetett volna, ha három évvel idősebb anyádnál.
Az én nagyanyám pl. 26 évvel volt fiatalabb nagyapámnál, és ők remekül megvoltak (a háborúban sajnos meghalt a sok fiatal férfi, így nem volt nagy választék). Az más kérdés, hogy a nagyi hamar megözvegyült, de neki még így is "megérte".
Gondolj arra, hogy ha anyád nem így dönt, Te most nem lennél, szóval valami jó is van benne, nem? :o)
Az én szüleim is elváltak, és én is "megszívtam" sok szempontból, mégis szép a mostani életem, még ha a gyerekkorom nem is volt az.
(És anyámmal nekem is rossz a kapcsolatom).
Fel a fejjel és építkezz, még előtted a jövő!
Egyáltalán nem a korkülönbség miatt lett vége a kapcsolatnak.
Másrészről azt szűröm le, hogy legjobban azt fájlalod, hogy míg régebben arannyal volt kitörölve a s*gged, most magadnak kell megkeresned a pénzed.
Jó reggelt, ez az élet!
Ha szegénységben nőttek fel, akkor hogyan lett volna arannyal kitörölve a s.gge?
Kérdező, mindenki a saját életének a kovácsolója. Tanulj és próbálj meg jobb állást szerezni, ha ezzel nem vagy elégedett.
Így van, ahogy kettes mondja!
Ez van, barátom.
Na, most mondd meg, ha nem jönnek össze, te meg se születsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!