Szerintetek miért kérdezgeti ezt állandóan apa? Felnőttek ti mit gondoltok hogy miért, és ti is kérdezgettétek ennyi idősen a lányotokat?
Miután pár csaj arról faggatott engem, mikor szexeltem először, és elmondták, hogy ők mikor...nos, én is kérdezgetném a 12 éves lányomat. :)
Az se mindegy ám, hogy milyen az a fiú, aki neked tetszik.
Ha mondjuk egy rossz életű és/vagy igénytelen család sarja, akkor beszélnék a lányommal, hogy a saját érdekében kerülje el. Nem megtiltanám neki, hanem felvázolnám, milyen rossz következményei lehetnek egy ilyen viszonynak.
30 évvel vagyok nálad idősebb és a legnagyobb lányom majdnem annyi, mint te. Én is hasonlóképpen érzek, mint a te apád, nagyon féltem már most a lányaimat, pedig (remélem) még nincs mitől. Biztosan eljön majd az a nap, hogy kérdezgetni fogom, és ami megnyugtatna majd, ha azt mondaná: Bízhatsz bennem apa, semmi olyat nem teszek, ami elszomorítana téged, vagy haragudnál rám, vagy nem merném elmondani neked és anyának.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!