Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért kérdezgeti...

Szerintetek miért kérdezgeti ezt állandóan apa? Felnőttek ti mit gondoltok hogy miért, és ti is kérdezgettétek ennyi idősen a lányotokat?

Figyelt kérdés
12 vagyok, 6-ikos. apa állandóan kérdezgeti, hogy van már-e fiúm vagy van-e aki tetszik. én persze ilyenkor rávágom hogy nincsen. nagyon idegesítő tud lenni. mindig azt mondja hogy nekem mindent elmondhatsz...persze tudom hogy ilyenor ki kéne árni neki a szívem...de akkor is, inkább anyához fordulnék! :/ egyébként meg igen, tetszik valaki a suliból,de semmi több. egyébként meg azt is mondta, hoyg nembaj úgyis látom én rajtad ha szerelmes vagy...és mostanában meg egyre többször kérdezgeti. egyébként meg az a fiú aki tetszik, mentem apával az utcán, és ő meg jött a barátjával és köszöntek. utánna apa elkezdett kérdezgetni...szerintem rájött hogy itt valami nem stimmel! :/ szerintetek egyébként miért kérdezgeti? :O

2012. nov. 8. 21:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Ez természetes az apukáknál, és egyébként én is inkább az édesanyámnak mondanám el ezt, bár inkább még neki se mert ált. jót és rosszat egyaránt megtartok magamnak, mivel zárkózott vagyok, de ez nem fontos, de egyébként nem hinném, hogy komoly mivel csak tetszik, és jövőre amúgy is elmennél, tehát minden kapcsolat megszakadna. 12/L
2012. nov. 9. 19:05
 12/15 A kérdező kommentje:
igen ez az hogy én is zárkozott vagyok.És persze semmi komoly nicsen. és az is igaz hogy ha véletlenül valami is lenne,jövőre remélhetőleg elmegyek a sulimból.
2012. nov. 10. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Miután pár csaj arról faggatott engem, mikor szexeltem először, és elmondták, hogy ők mikor...nos, én is kérdezgetném a 12 éves lányomat. :)

Az se mindegy ám, hogy milyen az a fiú, aki neked tetszik.

Ha mondjuk egy rossz életű és/vagy igénytelen család sarja, akkor beszélnék a lányommal, hogy a saját érdekében kerülje el. Nem megtiltanám neki, hanem felvázolnám, milyen rossz következményei lehetnek egy ilyen viszonynak.

2012. nov. 10. 22:05
 14/15 A kérdező kommentje:
:) normális fiú. normális körülmények között él, sportol meg ilyesmi. egy szóval normális! :)
2012. nov. 10. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

30 évvel vagyok nálad idősebb és a legnagyobb lányom majdnem annyi, mint te. Én is hasonlóképpen érzek, mint a te apád, nagyon féltem már most a lányaimat, pedig (remélem) még nincs mitől. Biztosan eljön majd az a nap, hogy kérdezgetni fogom, és ami megnyugtatna majd, ha azt mondaná: Bízhatsz bennem apa, semmi olyat nem teszek, ami elszomorítana téged, vagy haragudnál rám, vagy nem merném elmondani neked és anyának.

Ennyi.

2012. dec. 10. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!