Miért bánt meg folyton?
Figyelt kérdés
Tegnap este kezdeményeztem.De a párom tagadás kép odamorgott.Mintha azt mondta volna,hogy "veled?Hülye vagy?"És utána elaludt.Én végigbőgtem a fél éjszakát mire el tudtam aludni.Olyan megalázónak éreztem.Most reggel meg nem mondott semmit.Ugyan úgy adott puszit kedves volt és elment dolgozni.Nem először utasít vissza és ez nekem olyan rossz.Miért kell így viselkednie?Másnap egy mintha semmi nem történt volna olyan.2009. aug. 13. 08:21
21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!Hazajött ebédelni de alig váltottunk két szót.De nem mutattam neki,hogy mennyire megbántott.Amúgy még akkor nem aludt csak csukva volt a szeme mert előtte egy perccel kapcsolta la a tv-t.
2009. aug. 13. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!