Miért bánt meg folyton?
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat.Kismilliószor beszéltem már vele erről de mindig ugyan az a válasz:"ő nem igényli a szexet"
Ez azóta van,hogy teherbe estem.Ennek 6 éve.Kezdek belefáradni.:(
Kérdezz rá, ha ő nem igényli a szexet, de te igen, tarthatsz-e szeretőt.
Kíváncsi lennék hogyan reagál rá. Persze nem kell hogy valóban szeretőt keress de nem árt ha ráijesztesz.
Ne kezdeményezz. Sőt, ha úgy alakul utasítsd el. Hátha rájön, hogy nem is olyan jó érzés.
Persze meg kell vizsgálni a körülményeket, hiszen lehet, hogy fáradt. Félálomban szerintem kevés pasi gerjed rögtön a másikra.
Ezért pedig ne sírj, nem éri meg és még lehet, hogy szánalmasnak is találja.
Ébreszd rá, hogy sokkal jobban megéri veled hancúroznia alvás előtt, mint mondjuk tv-t nézni.
Mikor ilyen gondok vannak szerintem mindig beválik a változtatás. Új frizkó, szexi hálóing és hát egy kis közömbösnek mutatkozás a másik előtt.
Ha már semmi nem segít, beszélni már megbeszéltétek, bevetettetek mindent, akkor érdemes elgondolkozni, hogy hol csúszott el a kapcsolat.De ez a tipikus: "én bizony elhagynám" szöveg, stb...hát akkor hagyjuk el a pasinkat azért is, ha borostás vagy azért is ha szellent.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!