Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bánt meg folyton?

Miért bánt meg folyton?

Figyelt kérdés
Tegnap este kezdeményeztem.De a párom tagadás kép odamorgott.Mintha azt mondta volna,hogy "veled?Hülye vagy?"És utána elaludt.Én végigbőgtem a fél éjszakát mire el tudtam aludni.Olyan megalázónak éreztem.Most reggel meg nem mondott semmit.Ugyan úgy adott puszit kedves volt és elment dolgozni.Nem először utasít vissza és ez nekem olyan rossz.Miért kell így viselkednie?Másnap egy mintha semmi nem történt volna olyan.
2009. aug. 13. 08:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A kéthavonta 1 szex véleményem szerint nagyon de nagyon kevés.Valami tutira nincs rendben köztetek.Próbáld őt leültetni és megbeszélni vele a dolgokat.Nem szabad hagyni, hogy így elfajuljanak a dolgok, mert mire észbe kapsz már lehet, hogy késő lesz.Sajnos nekünk nőknek kell kicsikarnunk, hogy rendbe legyenek a dolgok egy kapcsolatban, mert a férfiak genetikailag képtelenek arra, hogy felismerjék, hogy baj van és ugyanakkor meg is oldják a problémákat.A férfiak többsége ilyenkor felveszi a szemellenzőt és már csak akkor veszi le, amikor ott az új partner, aki szebb, jobb, jobban oda figyel, többet beszélget, több a szex stb... és akkor már bizton nyugtatják a saját lelkiismeretüket, hogy bezzeg a régi nem volt olyan, nem is beszéltük meg a dolgokat no és visszagondolva a szex sem volt olyan sűrűn.Tégy lépéseket az ügy érdekében. Beszélni , beszélni, BESZÉLGETNI.
2009. aug. 13. 09:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha egyszer rámászol, és visszautasít, mássz rá még egyszer. Ne hagyd magad. Egy jó szex után (persze itt minden meglegyen ami csak belefér), üljetek le beszélgetni. Romantikus vacsora, közös habfürdőzés stb.
2009. aug. 13. 10:43
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat.Kismilliószor beszéltem már vele erről de mindig ugyan az a válasz:"ő nem igényli a szexet"

Ez azóta van,hogy teherbe estem.Ennek 6 éve.Kezdek belefáradni.:(

2009. aug. 13. 10:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz rá, ha ő nem igényli a szexet, de te igen, tarthatsz-e szeretőt.

Kíváncsi lennék hogyan reagál rá. Persze nem kell hogy valóban szeretőt keress de nem árt ha ráijesztesz.

2009. aug. 13. 11:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Kérdésem:apás szülés volt?
2009. aug. 13. 11:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Csak a vajúdás alatt volt benn de semmilyen vizsgálatot nem látott.És végül császáros lettem.A testem nem változott meg drasztikusan.Csak egy kicsit csíkos lett a bőröm ennyi.Még a mellem sem ereszkedett meg.Alapjában ugyan úgy nézek ki mint régen.Nincs szerintem senkije.Nem dugdossa a telefonját oda megy ahova mondja mert volt idő mikor mentem utána.Tudom csúnya dolog de meg akartam tudni.
2009. aug. 13. 11:27
 17/21 anonim ***** válasza:

Ne kezdeményezz. Sőt, ha úgy alakul utasítsd el. Hátha rájön, hogy nem is olyan jó érzés.

Persze meg kell vizsgálni a körülményeket, hiszen lehet, hogy fáradt. Félálomban szerintem kevés pasi gerjed rögtön a másikra.

Ezért pedig ne sírj, nem éri meg és még lehet, hogy szánalmasnak is találja.

Ébreszd rá, hogy sokkal jobban megéri veled hancúroznia alvás előtt, mint mondjuk tv-t nézni.

Mikor ilyen gondok vannak szerintem mindig beválik a változtatás. Új frizkó, szexi hálóing és hát egy kis közömbösnek mutatkozás a másik előtt.

Ha már semmi nem segít, beszélni már megbeszéltétek, bevetettetek mindent, akkor érdemes elgondolkozni, hogy hol csúszott el a kapcsolat.De ez a tipikus: "én bizony elhagynám" szöveg, stb...hát akkor hagyjuk el a pasinkat azért is, ha borostás vagy azért is ha szellent.......

2009. aug. 13. 12:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ahogy kiveszem a szavaidból már millioszor probál vele beszélni,elmondtad hogy ez neked fáj,stb,nem segitett.Lehet hogy elege van a nyavajgásból,válts sratégiát,légy jókedvű,feltünően csinos,változz meg.És ne közeledj,légy egy kicsit "elérhetetlen"...
2009. aug. 13. 12:26
 19/21 anonim ***** válasza:
56%
Én megkérdeztem volna hogy nem akarsz véletlenül bocsánatot kérni mert tegnap este egy csöppet bunkó voltál. Vagy legalább elárulni mi bajod volt. Ha nem akarsz velem lenni nem kötelező de a tiszteletet meg követelem. Én ezt elmondanám neki az biztos.
2009. aug. 13. 13:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is emlékszik rá, mert már aludt....
2009. aug. 13. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!