Miért bánt meg folyton?
Nézd. Nem kell rögtön ügyvédhez fordulni. Ülj le vele este és mondd meg neki, hogy tegnap te vele akartál lenni, és bizony bántón elutasított, ráadásul még mintha ezt és ezt vélted volna hallani. És meg kell kérdezni, hogy valóban ezt mondta-e, ha igen miért. És pláne miért utasított el?
Lehet, hogy fáradt volt, lehet, hogy már félig aludt és félálomban mondta ezt, és talán nem is neked szánta a mondanivalóját, hanem már aludt. Lehet, hogy valami egészségügyi problémája támadt, amit szégyell bevallani. Ez bármi lehet: merevedési problémák, fertőzés, gyulladás, stb. Ez persze nem feltétlenül csak attól lehet, hogy van más nő az életében, hanem számos más ok végett. Ezt mindenképpen meg kell beszélni, mert az ajtócsapdosás, tenyértörés nem adja meg a választ a gondokra. Ez egy olyan probléma, ahol két értelmes embernek le kell ülni és tisztázni kell a helyzetet, ha meg akarja menteni a kapcsolatot.
igen: beszélni, beszélni, beszélni...
nem egyből válni
Sztem kérdezd meg tőle, mi volt ategnapi akció, miért utasított el.
-lehet, h fáradt volt,
-lehet, hogy nem volt kedve,
-lehet h valamiért haragszik rád,
-lehet h megcsal.
Máskor is csinál ilyet?
(:47 Nem tudom,hogy hallotta e ,hogy sírok mert "aludt" de lehet,hogy csak úgy csinálta.Nem tudom.
Nem kérdezett semmit és nem mondott semmit reggel.Nem is vette észre szerintem,hogy ki van sírva a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!