Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normálisak a szüleim? Te mit...

Normálisak a szüleim? Te mit szólnál, ha a gyereked elhagyná a telóját?

Figyelt kérdés

Ma reggel apám vitt kocsival a suliba és amikor kiszálltam az iskolánál , láttam, hogy nincs a zsebembe a telóm és azt hittem, biztos amikor ültem a kocsiban, kicsúszott a zsebemből és ottmaradt, de elgondolkodtam, mert abba se voltam biztos, hogy reggel eltettem. És úgy voltam vele, hogy majd ha hazaértem, megmondom apának, már ha magától nem találná meg, vagy megnézem a szobámban és ennyi. Csakhogy amikor hazaértem, megkérdeztem apát is és mondta, hogy nincs ott, de a biztonság kedvéért még meg is néztünk, de tényleg nem volt még az ülés alatt sem meg sehol, és a szobámba sem. És amikor megpróbáltam magamat felhívni valamelyik telefonról, azt mondta be, hogy jelenleg nem kapcsolható. És most a szüleim úgy beszélnek velem, mint egy kutyával, amikor rólam beszélnek, azt mondják, hogy "ez", meg apám olyanokat mondott, hogy csak arra van eszem, hogy másokkal ordibáljak, meg hogy flegmán viselkedjek másokkal (??), közbe nem is szoktam ilyeneket csinálni. És megértem, hogy mérgesek, de a történethez az is hozzátartozik, hogy elvileg már bármelyik nap megvehetjük az új telókat, mert most van valami ilyen cucc, hogy 500 Ft-ért vehetünk telefonokat és nekem már amúgy is jól jött volna az új telefon, mert ez, amit most elhagytam, már tiszta szar volt, magától kikapcsolgatott, csak úgy kénye-kedve szerint volt, hogy az ébresztő nem működött reggel és majdnem elkéstem az iskolából, ilyenek. És mégis így viselkednek velem.

Szerintetek ez normális? És amúgy a buszmegállónál tett ki apám és ha elhagytam, gondolom ott eshetett ki a zsebemből. Szerintetek ha más kocsik is megállnak ott, ilyesmi, akkor mennyi esélye lehet, hogy egy autó áthajtott rajta? Csakmert tudom, hogy ez így hülyén hangzik, és mindenki tök hülyének fog most nézni, csak régóta titokban szerelmes vagyok Taylor Lautner-be és volt róla egy csomó cuki kép a telómon. Tudom, hogy nagyon gáz, meg minden, csak néha olyan jó volt nézegetni a képeit meg minden....és hát ezért reménykedek abban, hogy legalább már megsemmisült, mert nem örülnék, ha valaki felkapta volna és most a képeimet nézegetné...Ja meg arról nem is beszélve, hogy azért gondolom látásból elég sokan ismernek így a városban is és hát pont múltkor fotózgattam magam, mert facebook-ra akartam új képeket feltenni...és elég ciki lenne, ha valaki mondjuk felismerne a képen és elterjesztené, hogy sztárok képeit nézegetem.

14l

2012. nov. 7. 14:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%
Biztos, hogy dühös lennék, és megkapná a lányom a beosztását - szóban, természetesen -, de azért tudomásul kell venni, hogy a felnőttek is elhagyják a vackaikat. Ha nem így lenne, nem lenne a közlekedési vállalatoknál Talált Tárgyak Osztálya. Nem is a telefon forintban kifejezett értéke, hanem a figyelmetlenség, gondatlanság miatt. Különben lehet venni olcsón olyan készülékeket, amik telefonálásra már alkalmasak, de extra funkciójuk nincs. Vagy a lányomnak a zsebpénzéből kellene másikat venni helyette vagy én megvenném. A mai világban már nyugodtabb vagyok akkor, ha a gyerekem zsebében ott van a telefon és nem kell otthon rágnom a körmömet, hogy vajon hol lehet, miért nem ért még haza.
2012. nov. 7. 15:29
 12/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Amúgy drágának ahhoz képest nem volt drága, nem százezres telefonról van szó, csak ilyen 20-25 ezresről.

2012. nov. 7. 15:41
 13/32 anonim ***** válasza:
96%

Felesleges veszekedni a gyerekkel szerintem ha véletlenül elhagyja a dolgait. Én is hagytam már el pl bérletet, mégsem lett velem üvöltözve, nyilván nem direkt hajítottam el. A barátnőm egyszer a kedvenc könyvemet vesztette el, nagyon félt bevallani, de végülis mit csináljak vele? Ha üvöltözök akkor jobb lesz? Sosem értettem ezeket.

Szóval én nem értek egyet az egésszel, miért csinálják.

ui: nekem is tetszik Taylor Lautner :P

22L

2012. nov. 7. 15:42
 14/32 anonim ***** válasza:
25%
Úristen undorító ez a pasi nem tudtam hogy az a HIMYM-ből a gejl.
2012. nov. 7. 16:15
 15/32 anonim ***** válasza:
93%

Mérgesek, mert figyelmetlen voltál. Egy telefon érték, még akkor is, ha "csak" 25 ezres. 4 értéktárgyad van, amire mindig figyelned kell, hogy sose hagyd el: lakáskulcs, telefon, pénz és az irataid. Egy esernyőt könnyű pótolni, de egy telónál, ha előfizetéses hatalmas költséget tudnak a családnak generálni, ha nincs letiltva, ha kártyás akkor is sajnálja az ember azt a pár ezer Ft-ot ami a kártyán van, illetve érzelmi értéket képviselnek a rajta lévő fényképek, üzenetek.

Ha már rossz volt, lehet valamelyik ünnepre kaptál volna egy jobbat, ami többet tud, de örülj ha ezek után kapsz valami gatyifont, vagy veszel magadnak a pénzedből olyat amilyet szeretnél. 500Ft-ért elviszed a telefont, aztán két évig ki fizeti a többi törlesztőt, ami bele van építve a havidíjba? (ráadásul így a telefon árának másfélszeresét tuti odafizetnéd).

Az hogy meg rajongsz valaki után... akkor mi van? Ebben a korban ez a normális, nálunk is volt aki a Kimi Räikönnenbe volt szerelmes, a másik a Harry hercegbe, a harmadik valami focistába. Szóval emiatt meg ne tépd magad. Amúgy meg tényleg kicsit visszavehetnél.

2012. nov. 7. 16:51
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te nagyon el vagy tévedve, ez a Twilightból az egyik csávó nem az Így jártam anyátokból Barney.
2012. nov. 7. 16:52
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám, hogy figylj jobban a cuccodra, és vennék egy olcsóbb telefont. Hívni, ébredni jó lesz az.
2012. nov. 7. 17:00
 18/32 anonim ***** válasza:
92%

Jaaaj, most mit kellene ezért valakit leszídni? Attól meglesz a telefon? A kérdező megbánta, nyílván nem szándékosan hagyta el. Vannak ennél ezerszer nagyobb problémák a világban, nehogymár ez párezer forintos telefonnak kerítsen akármelyik szülő is ekkora feneket.

Az vesse rá a kérdezőre az első követ, aki életében nem hagyott még el semmit. Ha ez mégis így lenne, akkor is tuti volt már, csak már nem is emlékszik, mi lehet az.

2012. nov. 7. 17:09
 19/32 anonim ***** válasza:
37%

Bocsi, de ezt a "csak" 20-25 000-et te kerested meg? Nem ugye.....

Csak a hozzáállásod miatt...

2012. nov. 7. 17:25
 20/32 anonim ***** válasza:
82%

Szüleid normálisak..szerintem.

Szerinted olcsó telefon volt..20-25. ezer. Nekem az sem olcsó...

Szüleid pedig kiakadtak, mert a mai világban kell a telefon, ez nem vitás..aki elhagyja, annak persze olcsóbb.

De gondolod, hogy a szüleidnek most hiányzott ez a kiadás ? Mert egy háztartás úgy működik, annyit ( se) költhetünk, amennyi a bevételünk..

Na, ha már most elveszteted, azt pótolni kellene..de azt a pénzt valahonnan el kell venni..sajnos.

Anyukád ritkábban megy fodrászhoz...beéri olcsóbb krémmel..nem maníküröztet, megoldja otthon.

Apukád kevesebbet jár az autóval, ne kelljen olyan sürün tankolni..

Elhagytad..mással is megtörténik.

De van ennek több oldala is. Mint fent leírtam.

2012. nov. 7. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!