Ha választanotok kéne, apát vagy anyát választanátok, mint fontosabb szülő?
Figyelt kérdés
tudom fontos mindkettő, de ha muszáj lenne, melyikre voksolnátok?2012. nov. 6. 19:58
12/23 Anita19890123 válasza:
Szerintem ez egyén függő. Ha anya alkoholista, akkor nyilván nem. De ha minden rendben, akkor szerintem is anya kell a legjobban egy gyereknek. Én válás előtt állok. A mi esetünkben anya volt a jobb választás, de vannak olyan esetek, amikor jobb ha apánál marad.
14/23 anonim válasza:
Nagyapa. Ő volt A szülőm.
Egyébként apa. Nem is kérdés.
15/23 anonim válasza:
Szerintem mindegy lenne, mert mindkét szerep nélkülözhetetlen, viszont ebben a helyzetben mindkettő megpróbálná átvenni a másik szerepét, viszont ez nem sikerülne.
16/23 anonim válasza:
édesapámat választanám, sajnos erre nem volt lehetőségem, mivel elég kicsi koromban meghalt.
édesanyámmal sosem volt úgy igazán jó kapcsolatom.
17/23 anonim válasza:
Édesapámat választottam, csak már nem velünk lakik. Viszont ha arra kerülne a sor attól még őt választanám megint.
17/kan
18/23 anonim válasza:
Mindkét szülő fontos.
Ha általánosságban kérdezed, korai gyerekkorban talán inkább az anyával szorosabb a kapcsolat átlagos esetben, a legtöbbször ő ilyenkor még a meghatározóbb, később meg ahogy alakul. Persze van sok olyan család, ahol nem így van.
Ha konkrétan az a kérdés, hogy hozzám ki áll közelebb, akkor arra már könnyebb a válasz: anyukám. De ahogy már írtad is, mindkét szülő fontos.
19/23 Köki Péter válasza:
igaza van nem kell választani. De ha kéne akkor sem tudnék választani anya azért fontos mert ő tud főzni,mosni,takarítani. Apa meg azért fontos mert ő tartja egybe a családot ő dolgozik. Kiskoromban majdnem elváltak egy nagy veszekedés miatt de én addig sírtam amíg meg nem bocsáltottak egymásnak. Szóval mind a kettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!