Hosszabb ideje kapcsolatban élők, milyen a szexuális életetek?
29 évesek vagyunk, 6 éve együtt, házasok. Boldog, harmonikus házasságban élünk. Minden este átölelve alszunk el, reggel is úgy kelünk, hogy valamelyik testrészünk összeér..ezt nagyon szeretem, de mostanában mintha kicsit alább hagyott volna a "lelkesedésünk". Mint minden kapcsolatban az elején naponta szeretkeztünk, mostanra ez havonta 2-5 alkalomra csökkent, én kicsit keveslem. Mondtam is már a férjemnek. Az volt a válasz, hogy már nagyon jól ismer, a kapcsolatunk elején újdonság volt...és neki előre megbeszélve nem megy..Ezen kicsit kiakadtam...csak annyit kérek, hogy este ne dolgozzon éjfélig, mert szeretnék vele összebújni, ha munkából hazaérek..meg kell neki a csábítás...hogy gondolja? Ha szeretkezni akarok bújjak szexi fehérneműbe, tűsarkúba és lejtsek előtte hátfátyol táncot, mikor ő otthoni macigatyában tohonyán ül a gép előtt? Neki nem kellene időnként csábítani? Sokszor mondja, hogy ő reggel nagyon szeret velem összebújni..Ebben is eltérünk. Ébredéskor valahogy nem mindig van kedvem..begyógyult szemmel, pállott szájjal, az első kávém előtt én még nem vagyok ember...(de azért sokszor van hogy előbb felkelek, kávézom, tusolok, fogat mosok és visszaosonok mellé..)
Nyaraláskor, ha nem otthon vagyunk teljesen más a helyzet, mintha újra az elején lennénk..naponta szeretkezünk, akár többször is...környezetemben sajnos nem sok sikeres házasság, tartós párkapcsolat van akivel erről lehet beszélni, de náluk is nagyon eltérő..az egyik ismerősömék hetente többször is szeretkeznek kisgyerek mellett is, a másik kapcsolatban 2-3 havonta bújnak csak össze...
Kinél hogy alakul ez? Mit tesztek, hogy ne laposodjon el a kapcsolatotok? Ha úgy érzitek gond van,meg tudjátok beszélni?
Már megint én. :)
A slamposság meg a másik. Eleve nem szeret öltözködni, jó, én sem, de amit művel, az már horror. A munkáscipőjében megy mindenhova. Nem érdekli, ha kihízta, szétmosta, foltos lett a ruhája. Nincs farmere, csak mackónadrágja. A haját itthon kopaszra alkotja, de rosszul áll neki, heti egyszer borotválkozik. És ezeket hiába beszélem meg vele, neki ezek nem problémák. /Félre, ne értsetek, én a hibáival együtt is imádom, de néha kiakasztó a mackónackóban való döglése./
Mi 6,5 éve vagyunk együtt (23/L és 29/F).
Soha nem szeretkeztünk naponta többször, sőt naponta sem, a kapcsolat elején se. Talán heti 1-3 volt, akkor is kb.
Mostanában meg változó, az én vágyam elég hullámzó, de tény, hogy már nem olyan bizsergetős a szex, mint az elején, mert már minden egyes kis porcikát, perverz vágyat ismerünk a másiktól.
Páromnak vannak fétisei, amikbe jól bele tudom magam élni, szinte már a sajátomnak mondhatom, szóval nálunk ez dobja fel, egyszer ilyen szerep, egyszer olyan.
Ha gond van, meg tudjuk beszélni, volt olyan hónap, hogy csak egy szex volt, de tudta, hogy valamiért nem megy nekem. (hormonok, jókat szórakoznak, még ha sokan nem is hisznek benne)
Annyira nagyon nem vagyunk szex éhesek, heti 1-2 van már, sokkal jobban szeretünk összebújni.
Jó sok válasz, köszönöm! :)
Ha jól látom, ahány ház annyi szokás....
A fogamzásgátló valóban jelentősen lecsökkentette a libidóm..én is észre vettem :(
Nálunk az elején azért volt ennyi szex, mert csak ketten éltünk a lakásban, mindketten ledolgoztuk a 8 óránkat, együtt elvégeztük a házmunkát, és a többi idő a miénk volt...pár éve beköltözött a testvérem, időnként az aktuális barátnő is itt lakik (édesapánk lakása nem tudok ellene tenni)..5 éve nem élünk csak kettesben, és azóta hajtunk, hogy saját lakásunk/házunk lehessen..férjem 12-14 órát dolgozik, az összes házimunka rám marad...nagyon nehéz így megteremteni az intim hangulatokat...sajnos 1 éve volt gerincműtétem, így jó néhány kedvelt szexpózt elfelejthetünk :((
Férjem is azt mondja, ha végre kettesben élünk újra minden más lesz....már nagyon várom!
21-es! Ez a fajta öltözködési igénytelenség meg szexuális fantáziátlanság azért tényleg lehangoló tud lenni. :( Hogyha a párodnak belső igénye erre nincs, akkor eléggé reménytelen. :( Ez azért szomorú, mert nincs összehasonlítási alapod, és hogy eddig nem tudtad megtapasztalni, milyen az, amikor egy férfi egy-egy bevadulása után teljesen elveszted az eszed, és a világ legszexibb nőjének érzed magad, mert a párod annyira odavan érted.
Persze, lehet szeretni meg jól meglenni a másikkal ezek nélkül is, ez tény. Viszont szerintem így rengeteget veszít az intenzitásából a dolog, és a szerelmet elsősorban a szenvedély tartja életben.
A saját önértékelésed, a saját magaddal átélt élvezeted, izgalmad mint nő is a feje tetejére áll, amikor egy olyan férfi mellett vagy, aki egyrészt férfiasan viselkedik, szexuálisan is, és téged is szexi nőnek tart, és ezt ki is fejezi. Amikor pl. egy szexi fehérneműben ellibbensz előtte, megjegyzi, hogy milyen észbontóan nézel ki és letámad stb.
Tudom, mindenkinek más a vérmérséklete stb., de számomra egy kapcsolat ezek nélkül olyan lenne, mint egy barátság vagy testvéri kapcsolat, és iszonyú hiányérzetem lenne, mind emberként mind nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!