Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszabb ideje kapcsolatban...

Hosszabb ideje kapcsolatban élők, milyen a szexuális életetek?

Figyelt kérdés

29 évesek vagyunk, 6 éve együtt, házasok. Boldog, harmonikus házasságban élünk. Minden este átölelve alszunk el, reggel is úgy kelünk, hogy valamelyik testrészünk összeér..ezt nagyon szeretem, de mostanában mintha kicsit alább hagyott volna a "lelkesedésünk". Mint minden kapcsolatban az elején naponta szeretkeztünk, mostanra ez havonta 2-5 alkalomra csökkent, én kicsit keveslem. Mondtam is már a férjemnek. Az volt a válasz, hogy már nagyon jól ismer, a kapcsolatunk elején újdonság volt...és neki előre megbeszélve nem megy..Ezen kicsit kiakadtam...csak annyit kérek, hogy este ne dolgozzon éjfélig, mert szeretnék vele összebújni, ha munkából hazaérek..meg kell neki a csábítás...hogy gondolja? Ha szeretkezni akarok bújjak szexi fehérneműbe, tűsarkúba és lejtsek előtte hátfátyol táncot, mikor ő otthoni macigatyában tohonyán ül a gép előtt? Neki nem kellene időnként csábítani? Sokszor mondja, hogy ő reggel nagyon szeret velem összebújni..Ebben is eltérünk. Ébredéskor valahogy nem mindig van kedvem..begyógyult szemmel, pállott szájjal, az első kávém előtt én még nem vagyok ember...(de azért sokszor van hogy előbb felkelek, kávézom, tusolok, fogat mosok és visszaosonok mellé..)

Nyaraláskor, ha nem otthon vagyunk teljesen más a helyzet, mintha újra az elején lennénk..naponta szeretkezünk, akár többször is...környezetemben sajnos nem sok sikeres házasság, tartós párkapcsolat van akivel erről lehet beszélni, de náluk is nagyon eltérő..az egyik ismerősömék hetente többször is szeretkeznek kisgyerek mellett is, a másik kapcsolatban 2-3 havonta bújnak csak össze...

Kinél hogy alakul ez? Mit tesztek, hogy ne laposodjon el a kapcsolatotok? Ha úgy érzitek gond van,meg tudjátok beszélni?

2012. nov. 6. 06:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%

5 évig napi rendszerességgel másztunk egymásra, de volt, hogy napi többször. Mostanában 2 heti egyszer. :-( Meg tudtuk beszélni, azzal nincs gond, de nem változik semmi, és nekem ez nagyon kevés. Évek óta ez megy, próbáltunk mindent, ideig-óráig működött csak.

Már nőnek sem érzem magam, nem hogy olyannak, aki kell. :-/

2012. nov. 6. 08:50
 12/32 anonim ***** válasza:
20%
.
2012. nov. 6. 08:53
 13/32 anonim ***** válasza:
36%
Csak engem idegesít, amikor a dugást "összebújásnak" nevezik finomkodva? Olyan gyermekkönyves-óvodás hatása van.
2012. nov. 6. 09:29
 14/32 anonim ***** válasza:
95%
Ha azt írtam volna, hogy dugunk akkor abba kötöttél volna bele.. :) Szóval szerintem teljesen mindegy, hogy nevezzük... Én így, te úgy ahogy akarod.
2012. nov. 6. 09:33
 15/32 anonim ***** válasza:
92%
Nem minden összebújás dugás,de minden dugás összebújás. :)
2012. nov. 6. 09:35
 16/32 anonim ***** válasza:
84%

Az összebújást amúgy én is úgy értettem, hogy csak összebújnak szeretgetni egymást.

Az összebújás nekem se dugás.

Összebújni mindennap összebújunk, de nem dugunk mindennap.

2012. nov. 6. 09:37
 17/32 anonim ***** válasza:
85%

Kb. hetente egyszer van nálunk is szex. Egyébként gond nincs, jól kijövünk, szeretjük egymást, van egy lányunk. Úgymond ideális család vagyunk. Mi 5,5 éve vagyunk együtt. Nálunk ebben a témában a legnagyobb probléma, hogy sokszor hol egyikünk, hol másikunk nem mer közeledni, mert félreértjük a másik "jeleit". Pl. nemrég történt, hogy férjem kijött a hálóból (ő altatja a lányunkat) és láttam rajta, hogy majdnem leragad a szeme. Emiatt én nem kezdeményeztem. Ő pedig azt gondolta, én nem akarom, mivel be voltam már takarózva a pléddel. Pedig hogy a fenébe ne akartam volna és ő is ugyanígy volt. Oszt elmaradt. Szóval ezen akarunk változtatni, mert néma gyereknek.... ugye. Illetve amin én most nagyon rajta vagyok (és javaslom nektek is, ha eddig nem volt része a szexuális életeteknek), hogy valamilyen segédeszközt be szeretnék vetni, kb. 1 hónapja használunk masszázsolajat, ez már feldobta a szexet, nagyon tetszik mindkettőnknek, de szeretnék még mást is (akár vibrit, akár gyűrűt akár mást) kipróbálni.

Egyébként szerintem átlagos nálatok is a szex ennyi együtt töltött idő után. Igaz, van aki többször csinálja, van aki kevesebbszer, de a kb. heti 1 az szerintem átlagos.

2012. nov. 6. 09:44
 18/32 anonim ***** válasza:
94%
17-es vagyok. Nálunk még az vált be (szinte mindig így puhatoljuk ki, hogy a másiknak van-e kedve szexelni), hogy valamelyikünk ráír a másikra napközben egy sms-t valami "disznósággal" fűszerezve. Ez hatni szokott általában, persze előfordult már, hogy aztán másképp alakult egyikünknek a napja, jobban kipurcant estére és nem lett belőle semmi, de természetesen figyeljük otthon a másik reakcióját. A pasik nagy része szereti, ha a nő ki meri mondani a dolgokat, akár vulgárisan is :)
2012. nov. 6. 09:49
 19/32 anonim ***** válasza:
56%

Mi 6 éve vagyunk együtt a barátommal, és amikor elkezdtünk járni, akkor sokáig volt az, hogy naponta ahányszor értük egymást, annyiszor másztunk egymásra, és ma is elég gyakori, szinte minden napos hogy van minimum egy gyors szex, ami reggel is tök jó.

Én az ébredéskor szokásos kellemetlen dolgokat úgy oldom meg, hogy éjjel fogat mosok, és tartok az ágyamnál eldugva ilyen kis pici mentolos cuccot, ami reggel jól jön.

Nem tudom, mi a titka nálunk a gyakori szexnek. Szerintem egyrészt hogy nagyon figyelünk a kinézetünkre, elég sportosak vagyunk, igyekszünk vonzón kinézni stb. Ez mindig topon tartja az érdeklődést, mert észrevesszük, hogy a párunk más férfiaknak/nőknek bejön, és így sokkal jobban kívánjuk egymást. Engem pl. nagyon felizgat, amikor látom, hogy a párom bejön a többi csajnak. Nem tudom miért, lehet perverz vagyok.

Aztán én pl. szeretem nagyon a szexi, kihívó fehérneműket, szexi sminket stb. és ezekben sokszor flangálok otthon, és a párom ezekre tök felizgul.

Meg szeretünk mindenféle furcsa helyeket keresni este, ahol tudunk szexelni, ha ránkjön :D ahol lehet hogy lebukunk stb. Ez is tök izgalmassá teszi a dolgot.

2012. nov. 6. 09:56
 20/32 anonim ***** válasza:
85%

09:56, egyetértek az igényes kinézet fontosságával.

Az én párom már a kapcsolat harmadik évében felhagyott az otthoni igényes öltözködéssel, és átment kényelmesbe. Ma ez a kényelmes annyit tesz, hogy felvesz egy 10 éves melegítőt és valami szakadt pólót, teljesen lelombozó. Sokszor szóltam neki, hogy szeretném, ha otthon is adna magára, de neki így kényelmes. Egy idő után ebbe beletörődtem ahogy abba is, hogy a szexuális vágyam emiatt nagyon lecsökkent, nem kívánom a slamposságát, csapzottságát.

Szándékosan nem írtam nemet, mert ez mindkét nemre egyformán érvényes, és nem csak az öltözködésre, de a testi változásokra is.

2012. nov. 6. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!