Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jéézusom! A mosogatás másoknál...

Jéézusom! A mosogatás másoknál is ekkora probléma?

Figyelt kérdés

Egy kapcsolatban másoknál is gondot okoz, hogy mikor-ki mosogasson?

A párom arra hivatkozik, hogy 12 óra munka után, nem fog nekiállni mosogatni. Én csak 8 órában dolgozok, aztán irány az óvoda, majd a háztartási teendők. És totál kiakad, ha mondom, hogy legalább mosogasson el. (amúgy saját maga után elmosogat, de olyat nem ,amit én a gyerekkel használtam)

Tegnap "véletlenül" elmosott egy olyan poharat, amiből én ittam. Nekem fel sem tűnt, erre ő megsértődött, hogy "nem köszöntem meg"

Ez normális dolog?

Annyira tudok haragudni ezekért. Másnál ez hogy működik?

2009. aug. 12. 15:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
73%
Az én férjem az elmúlt 10 év alatt egyetlen poharat sem mosogatott el, sosem teregetett még ki és a házimunkában még sosem segített.Viszont nagyon sokat dolgozik, sőt még van úgy, hogy én segítek neki a munkájában, mivel az a közös megélhetésünk.Sokszor szalad nálunk a lakás és már megkaptam, hogy nem biztosítom a hátteret.Kezdek besokallni.Nekem is elegem van.Viszont 2 éve van mosogatógépünk.Tényleg nagy segítség.
2009. aug. 12. 17:48
 22/29 anonim ***** válasza:
80%

16:10-es:

Ne haragudj, de ez a genetikai mosogatás akkora hülyeség, hogy csak. Mutasd már meg nekem azt az ősembert (ősasszonyt), aki a barlang előtt folyó patakocskában mosogatott. :D Nincs ebben semmi genetika. Mosogatni is meg lehet tanulni, és a fűnyírást is.

A polcot én is össze tudom szerelni (és szeretem is), a párom pedig gyönyörűen mosogat. Villanyégő becsavarni mióta nehéz? A rendes villanyszerelést pedig inkább szakemberre bízom. A házimunka nem nőies meg férfias, csak egyiket én jobban tudom, a másikat meg a párom. Nem lesz belőle nő a mosogatástól, és belőlem sem lesz férfi attól, hogy kicseréltem egy égőt, vagy lelakkoztam a könyvespolcot, amíg ő meszelte a konyhát. Arról nem is beszélve, hogy az égőt sokkal ritkábban kell cserélni, míg mosogatni azért nem árt naponta... Nálunk annyira természetes, hogy ha egyszer valamit meg kell csinálni, akkor észrevesszük, és csináljuk. Nem kell nyaggatni, hogy "vidd már le a szemetet".

2009. aug. 12. 20:26
 23/29 anonim ***** válasza:
79%

Én is happogtam a mosogatás miatt a férjemnek, mert utálok. Időnként kiakadtam, és leosztottam, hogy sehova nincs leírva, hogy nekem kell mosogatnom, úgyhogy szíveskedjen ő is mosogatni. Nagyon gyorsan megunta, és vett nekem jó pár évvel ezelőtt egy mosogatógépet, és megszűnt a problémánk.

(nem olvastam végig az összes hozzászólást, bocsi)

2009. aug. 12. 20:55
 24/29 anonim ***** válasza:
84%
Genetika jött bosszú-lepontozni.
2009. aug. 12. 20:58
 25/29 anonim ***** válasza:
83%
20:58-as,én is így látom.Érdekes,hogy van akit ez tesz boldoggá nem?
2009. aug. 12. 21:02
 26/29 anonim ***** válasza:
85%
Én meg vissza fölpontozom, már akit még nem pontoztam. Igenis, mosogassanak a férfiak is! Én is becsavarom a villanykörtét. A házimunka ma már mivel a nők is 8 órát dolgoznak, szerintem mindkét fél dolga. Ha genetikailag a férfiak képtelenek lennének házimunkára, akkor nem lenne köztük annyi nagyszerű szakács sem. Hiszen a főzés "női" munka.
2009. aug. 12. 21:15
 27/29 anonim ***** válasza:
83%
Igazad van 21:15-ös.
2009. aug. 12. 21:32
 28/29 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen Köszönöm a válaszokat!

Volt köztük igen tanúlságos. Ez a mosogatógép-téma egyszer már felmerült, de a feledés homályába veszett.

Úgy érzem, ezt megint elő fogom venni.

2009. aug. 13. 09:46
 29/29 anonim válasza:
55%
Vannak fasza mosogató gépek
2010. jan. 6. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!