Jéézusom! A mosogatás másoknál is ekkora probléma?
Figyelt kérdés
Egy kapcsolatban másoknál is gondot okoz, hogy mikor-ki mosogasson?
A párom arra hivatkozik, hogy 12 óra munka után, nem fog nekiállni mosogatni. Én csak 8 órában dolgozok, aztán irány az óvoda, majd a háztartási teendők. És totál kiakad, ha mondom, hogy legalább mosogasson el. (amúgy saját maga után elmosogat, de olyat nem ,amit én a gyerekkel használtam)
Tegnap "véletlenül" elmosott egy olyan poharat, amiből én ittam. Nekem fel sem tűnt, erre ő megsértődött, hogy "nem köszöntem meg"
Ez normális dolog?
Annyira tudok haragudni ezekért. Másnál ez hogy működik?
2009. aug. 12. 15:00
11/29 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen gond mert még szülőknél lakunk és rendszerint anyu mosogat én bent takarítok az egyik szobába mamám a másikba a többit közösen. Főzni egyik nap én másik nap ők főznek. Barátom dolgozik csak este jön haza. De hét végén ő takaritsa a szobát és segít a ház körül is. Bármire megkérhetem. De ha olyat tenne mint a te párod úgy leosztanám hogy a füle is ketté állna. Nyisd ki a szádat és ne hagyd magad márpedig vegye ő is ki a részét a házi munkából.
12/29 anonim válasza:
Huhh,akkor nekem szerencsém van,mert amikor már túl sok dolog van amit meg kell csinálnom,akkor a párom figyelmes,és beszáll segíteni valamiben.Hálás is vagyok neki ezért.Szerintem ha valaki igazán szeret valakit,akkor figyelmes a másikkal szemben,mint ahogyan te is szereted a családod,és mindenben próbálsz helyt állni.Egy családban nem az a kérdés,hogy ki mit szeret csinálni,hanem ki miben tud segíteni a másiknak.
13/29 anonim válasza:
Apám nagyon szívesen elmosogat, DE semmi férfi házimunkát nem végez el magától, csak nagyon sok unszolásra, kezdve a falba egy szög beverésétől a parketta meghibásodott küszöbének a cseréjén keresztül a tapétázási munkák elintézéséig, minden ilyent halogat, anyunak már a hócipője tele van, hogy még ezt is neki kell intézni a házimunkán felül, mert apám inkább mosogat (heti 1-2 alkalommal).
14/29 anonim válasza:
Nem értem hogy egy nő miért akar nőt csinálni egy férfiból. Nekik nincs a génjükben a rendrakás a mosogatás, stb. Pedig én is nő vagyok, és nagy ritkán elmosogat a férjem de sosem várom el tőle. (Talán ezért is teszi meg néha.) Ő szereljen villanyt, polcot stb. Ahhoz értenek a férfiak- Én nem is kérnék abból hogy elmosogasson, mert genetikailag nem lenne jó mosogató. Koszos marad az edény és kezdhetem előlről.
15/29 anonim válasza:
Ez ugye csak vicc?Genetikailag? Anyukám genetikailag képes arra,hogy kitapétázzon egy szobát,kifesse a lakást,megszerelje a kocsit,összerakjon egy bútort,feltegye a csillárt stb. Érdekes,neki nem szóltak,hogy ehhez ő nem érthet. Ha ő képes erre,akkor a férfi is képes arra,hogy egy koszos tányérra ráfolyassa a vizet.Legalábbis ennyi iq-t kinézek egy családapából.
16/29 anonim válasza:
Ez nem kifejezetten mosogatás, inkább házimunka gond. Bár a mosogatást elég sokan nem szeretik. Nálunk nincs ilyen baj, a férjemmel megosztjuk a házimunkát, soha nem beszéltük meg ki mit, mikor, csak úgy alakult, egy-két dolog van, amihez a másik ritkán nyomja bele a körmét, egyébként jobbára együtt csinálunk mindent. Ha meg nem csinálunk meg épp semmit, akkor sosem szólunk a másiknak, hogy gyerünk már. Nálunk nagyon jól megy, van olyan, hogy bíbelődök valamivel a szobában, csak azt veszem észre, hogy lejárt a mosás, amit beraktam, kipakolt, és tereget. Simán észreveszi mit kell csinálni és meg is csinálja. És nem vár érte semmit, sőt kijelentette, hogy nem várja el, hogy mindent magam csináljak. Bár ő előtte nem otthon lakott, hanem magában, gondolom megszokta, hogy magától nem lesz tiszta ruha, ennivaló, meg tiszta lakás. Szerintem ez is sokat számít.
18/29 anonim válasza:
Mármint úgy értettem,hogy fantasztikus,nem úgy,hogy kitaláltad :))
19/29 anonim válasza:
Én is csak kapkodtam fel az államat a padlóról, mikor összeköltöztünk. Otthon nem ehhez szoktam. Szerintem az agyamra is menne egy teljesen átlagos, mint mondjuk apám..
20/29 anonim válasza:
Ha gazdag lennék, minden szennyes edény mehetne a kukába. Minden étkezés után! De nem vagyok az, így marad a mosogatás. Szó, ami szó, szívesebben takarítom ki a WC-t, mintsem mosogassak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!