Szülők! Elengednétek a lányotokat? Hogy reagálnátok? Hogy beszéljem meg anyával?
4 hónapja jóban lettem egy nálam 17 évvel idősebb férfival.Elég sokat beszélgettünk és találkozgattunk,sok mindenben segített.Nekem tetszett már a kezdetektől,mert nagyon jól néz ki,de rájöttem,hogy ő elég nőcsábász típus,elmondta,hogy sose volt szerelmes.
Viszont már 6 hete együtt vagyunk és még soha nem engedtem senkit olyan közel magamhoz,mint Őt és szeretem,de nem tudom,hogy nem lenne-e neki az már túl komoly fordulat,ha találkozna anyával.
Tegnap megkérdezte,hogy nem lenne-e kedvem a télen elutazni vele valahová kettesben,ő fizetné az egészet,csak menjek vele.Azt mondtam neki,hogy át kell gondolnom,de szeretnék menni.Akkor viszont el kellene anyának mondanom mindent és nem tudom,hogy fog reagálni.Amúgy sem kedveli túlságosan a gazdagokat és a barátomnak elég sok pénze van,félek,hogy megjegyzéseket tenne rá vagy valami.
Ti beleegyeznétek az utazásba anya helyében?Mi lenne az első reakciótok,ha elmondaná a lányotok,hogy a barátja idősebb nála?Hogy mondjam el anyának ezt az egészet,ha egy kicsit régimódi?
Köszönöm a tanácsaitokat előre is!
Az 5. mégis le van pontozva..:(
5.voltam.
A pasi ha jól számolom 34 éves.
Akkor nem a 35-40 éves nők a korban hozzá illőek, már nem azért! Sokkal inkább a 25-30...
Nem pontozok,nem érdekelnek a százalékok.
Igen,34 éves.Csak írtam egy számot,de tudom,hogy volt olyan barátnője is,aki idősebb volt nála,volt olyan is,aki annyi idős volt,mint ő és volt fiatalabb is.Honnan tudjam,hogy most épp miért nem olyat keres,aki korban hozzá illik?!
Egy 17 éves kis-csaj előtt könnyebben tud menőzni egy 34 éves férfi, mint a vele egykorú nőknél.
Egy 34 éves férfinek általában azért már van valami egzisztenciája (lakás, jobb autó...), ha nincs családja akkor megengedheti magának azt hogy évente pármillió Ft-ot nőkre, szórakozásra költsön, amivel tiniket, akik addig havi 10-20 ezer Ft vagy még-kevesebb zsebpénzből éltek könnyen el lehet varázsolni.
30-as évem elejét én is azzal töltöttem, hogy huszonéveseket cserkésztem be, de az még a sport kategóriába tartozott, ez viszont már "róka vadászat".
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!