Ez hipohondria? Az anyósom (akit csípek! ) olyan fura.
Biztos eddig is ilyen volt, de most már szemetszúrt a
dolog, és aggaszt. Leírom az utóbbi 1 hónapot. Nem
öregasszonyról van szó, fiatalos 56 éves.
Figyelt kérdés
Hó elején panaszkodott, hogy fáj a háta, biztos gerincsérve van, mondom menj el orvoshoz. Áááá nem. Azok nem tudnak semmit. Szed mindeféle számomra haszontalan dolgot, amivel több mint valószínű csak szomszédasszonyát gazdagítja, de nem is ez a lényeg. 4 napra rá elfeljtődött a gerincsérv, mert úgy fájt az orrmandulája, hogy az elnyomta a sérvet. Aztán az is megszűnt, aztán szivbeteg lett, aztán abból is meggyógyult, akkor a térde fájt, az is lemúlt, most hörgőgyulladása van. És sorolhatnám. Mindig van két betegség között pár nap szünet, de ha belegondolok örökösen van valami baja. És ma már kezdett kicsit betelni nálam a pohár, hisz ha valaki beteg szedjen gyógyszert és kész. De ő nem, ő szaladgál a szomszédasszonyához 10-20 ezer forintos! készítményekért, amik nagyjából annyi hasznos anyagot tartlamaznak az emberek számára mint egy vödör virágföld. Még nem terhes Nekem, bár mindig engem talál meg a kínjaival. Már arra gondoltam, hogy egyfajta visszaigazolás arra, hogy izony ő jó dolgokat szed, megéri kiadni a sok pénzt, mert ő már a gerincsérvből is felépült a csodaszerektől. Erről lenne szó? Vagy ez már pszichés?? Olyan öregasszony lesz belőle is akik ott ülnek a dokinál ha kell ha nem? Tudok neki valahogy segíteni?
Csak vigyázzon, annyiszor kiáltott már farkast, hogy majd ne m fogják komolyan venni. Sem ti, sem az orvosok. Mert a háziorvosa is ráun, hogy ilyen meg olyan baja van, nem küldi tovább, aztán a végén lesz valami komoly gond.
2012. nov. 4. 14:52
12/16 A kérdező kommentje:
A háziorvos az biztos, hogy nem, mer alapból utálja a háziorvosát. Nem jár hozzá, de alapvetően orvoshoz SEM jár. Szóval csak otthon van reggel felébred,és mire 11 óra lesz addigra ő diagnosztizál magának olyan betegségeket, hogy néha a hajam égnek áll.
Pl minap bélcsavarja volt...BIZTOSAN...mert alig evett aznap, és ez erre engedett következtetni. Szóval ilyenek...de másnapra elmúlt a bélcsavar is, mint minden más. Valahogy szembesítenem kellene az "ökörségeivel" de nem akarom megbántani, azzal, hogy ráförmedek.
2012. nov. 4. 14:59
13/16 A kérdező kommentje:
Ja igen, ami nagyon fontos szerintem! SOHA semmi olyan baja nincs ami "kézzelfogható". Ha értitek. Csak a csontjai fájnak, a lába, a dereka, a mája a veséje az epéje, a sérve, a gerince, hasgat a nyaka, feszít a nemtudomije.
2012. nov. 4. 15:04
14/16 anonim válasza:
4-es!haláli jól adod elő.Elröhögtem magam.Humorod legalább van:)))
2012. nov. 4. 15:18
15/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező !
Csak egy tanácsot tudok adni, avval sem mész messzire..
Fogd fel ilyen humorosan, mint eddig. Mert mást nem tudsz tenni. Ha "beteg" hát "beteg" !
Kicsit feldobtátok a délutánom...főleg a 4. válaszoló. :)
A humor nagy adomány..:))
2012. nov. 4. 16:01
16/16 A kérdező kommentje:
Nohát jó...:.-)
Mindenkinek nagyon köszönöm az eddig hozzászólást :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!