Az anyukáknak miért van mindig igaza? És ezt a gyerekek miért csak utólag ismerik be?
Figyelt kérdés
nekem nyáron mondott vmit anyum de nem hittem neki, lepisszegtem és most jöttem csak rá h basszus tényleg igaza volt xĐ
19/L
2012. nov. 3. 22:04
11/12 Keselyüstök válasza:
Pár, igen ritka alkalmat kivéve nálunk is így van, csak én még ehhez hozzácsapnám apukámat is:) Neki főleg az időjárással kapcsolatban van ilyen érzéke. Például nem egyszer szólt már reggel, hogy az a pulcsi/póló/stb., kevés lesz, fázni fogok, de nem hittem neki. És ezt általában az szokta követni, hogy akkor egész nap didergek miközben azon agyalok, hogy "a fenébe, már megint igaza volt!":D
17/L
12/12 Keselyüstök válasza:
*És ezt általában az követte, hogy egész nap dideregtem miközben azon agyaltam, hogy "a fenébe, már megint igaza volt!":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!