Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kényeztetik el a barátnőme...

Nem kényeztetik el a barátnőmet a szülei? A barátnőm most kezdte a jogi kart és két Zhja is nagyon jól sikerült, ezért cserébe ma kapott a szüleitől egy 6000 Forintos cipőt.

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 19:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a többszörösét kiadják tandíjra ha nem az ELTÉ -re jár. Ahhoz képest semmi 6000Ft cipő.
2012. nov. 4. 00:13
 22/24 anonim ***** válasza:
67%
ANekem a legdrágább cipőm 3600.- ft volt . Egy magassarkú a szalagavatómra/ballagásra. Elvagyok kényeztetve igen:)
2012. nov. 4. 00:35
 23/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem kínaira értettem a 3500-at, hogy onnan kezdődik a cipő. Kínait nem veszek mert nem csak 1 évszakra akarom hordani.
2012. nov. 4. 09:20
 24/24 anonim ***** válasza:
52%

Nekem gimiben egy osztálytársam mondta, hogy ha 4.5 felett lesz az év végi bizije, kap egy kocsit. lOl na az elkényesztetés. A 6 ezer forintos cipő nem az. Bár ha arra értetted, hogy minden egyes zh-t/ötöst jutalmaznak a szülők, az valamilyen szinten rossz nevelés szerintem, mert egy huszonévesnek azért tudnia kellene, hogy nem minden erőfeszítéséért fog kapni jutalmat az életben, sajnos. Így szerintem nehezebb lesz neki.

Engem sosem jutalmaznak az ötösért, meg nyelvvizsgáért vagy bármiért. Gimiben még az volt, hogy ha rossz jegyet hoztam, akkor leszidtak, de a jóért sosem dícsértek. Most már ha rossz jegyet kapok, inkább el sem mondom.

21/L

2018. jún. 30. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!