Miért ellenzi a bátyám ennyire a barátnőmet?
szóval 14 éves vagyok, a bátyám 19, és van egy barátnőm, a bátáymnak még sosem volt barátnője, és még szűz is, szóval a barátnőmet elhoztam haza párszor, és itt elvoltunk pár órát, utána meg hazaísértem, a bátáym erre mindi magyarázott h miért kell őt hazakísérni meg stb..
meg mondta h ha következőnek ha itt lesz akkor meg kell h dugjam a barátnőmet vagy nem jöhet ide többet, én amúgy is meg akartam dugni, meg is dugtam, azóta meg azzal zsarol h mindent elmond anyáméknak, én nem szoktam neki engedni h nézze amit írkálok a barátnőmmel, ezért tett már billentyűzet figyelőt is a gépre, meg stb..
és most meg azt mondogatja h mikor dobom már ki, meg stb. meg h ide többet nem jön az a csunya meg ilyeneket mond a bátyám, szerintetek normális?
Vélhetően irigykedik.
Nem normális viselkedés ez, főleg nem testvérek között.
én is már mondtam neki h irigy vagy, vagy mi? és azt mondta h ő erre a csunyára nem irigykedik, meg stb...
de szrintem csak irigy, és régebben olyanokkal nyaggatott hogy adjam neki kölcsön, h ő is megdugja...
Azért nagyon kedves, hogy ilyen "szépen" beszélsz a barátnődről. :D
Amúgy a bátyád féltékeny.
XD
14 évesen nemtom mit dugjátok egymást.
Hány éves a barátnőd? Ugye nem kiskorú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!