Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy anyámék lelépte...

Normális, hogy anyámék leléptek a ballagásomról?

Figyelt kérdés
Már nem most történt,de minap szóbajött a téma.Tavasszal ballagtam gimiből,anyámék a ballagás közepén leléptek,mert állítólag siettek a buszra,mikor aznap minden órában ment busz,osztálytársaim csodálkoztak,hogy miért nem fényképezkedem a családdal,hol van a családom.
2012. nov. 3. 06:40
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
az én drága csodálatos apucim el sem jött anno a nyolcadikos ballagásomra...pont arra volt dolga azt az utólsó 5 percre benézett. a szalagtűzőmre meg nagy veszekedéssel beesett épp kezdésre ..egy szál virág nélkül. de még mielőtt vége lett volna elment..... ennyit róla ....
2012. nov. 3. 07:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én középiskolai ballagásomra csak a nagyszüleim jöttek el és az akkori barátom. Apámmal nem voltunk jóban, őt nem szívesen láttam volna, de anyukám nagyon hiányzott. Éjszakás volt a munkahelyén és otthon aludt. Már 31 vagyok, de a mai napig rosszul esik ez a húzása. Én megoldottam volna, hogy ott legyek...Ja, az ált sulis ballagásomon se volt ott, nem tudom miért...Úgyhogy nem normális, hogy leléptek. Szégyellhetik magukat.
2012. nov. 3. 07:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs miért védeni őket.
2012. nov. 3. 07:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Döbbenet. Szó nincs rá. Nem, nem normális, hogy leléptek.
2012. nov. 3. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem megvárták a végét, de aztán el kellett sietnie anyukámnak és a nővéremnek is. Mert akkor volt unokaöcsém anyák napi műsora az óvodában... ezért nem haragudtam, természtes h azon ott akartak lenni. De azért hiányzik h nem készültek képek, semmi családi program aznap. Másnap volt egy kis ebéd, és ennyi.
2012. nov. 3. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem éppen normális, de anno nekünk is sikerült össze hozni egy ilyet húgom általános iskolai ballagóján. Igaz kommunikációs hiba volt, mert mindenki annak tudatában indult haza előkészíteni a díszvacsorát, hogy a többiek ottmaradnak a ballagón, aztán otthon meg bámultunk egymásra, hogy most mi a f*sz van. :D
2012. nov. 3. 09:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális. Ezek (hacsak nem buksz) olyan dolgok, amik egyszer vannak az életedben. Illene ott lenniük, ha fontos vagy nekik.
2015. márc. 27. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!