Vaterán leléptek a pénzemmel, mi ilyenkor a teendő?
Vaterával is vedd fel a kapcsolatot, és tájékoztasd őket!
Le tudják tiltani a felhasználót, és segíthetnek megtalálni azokat, akiket még átvert.
Minél nagyobb lesz az összes kár, amit okozott, annál biztosabb, hogy foglalkozik vele a rendőrség is.
Ezzel csak az a probléma, hogy a Vatera nem csinál semmit úgy tudom (már voltam ilyen helyzetbe, csak nem ilyen összeggel), illetve a rendőrség sem sokat.
Mivel nem az a tulajdonos akitől én vettem, őt csak megkérték az eladásra, így azt sem tudom igazából kit kellene feljelentenem. Mindenki azzal dobálózik, hogy jelentsem fel, sajnos ez nem így működik, nem ilyen könnyű, kérem olyan írjon aki már tapasztalt! Főleg ha nem kapom vissza a pénzem, akkor mit is csinál vele a rendőrség? Bíróság, per, folyamatos rendőrségre járkálásnak leszek én is kitéve, meg ő is? Valahogy jobb megoldás kellene. Köszönöm!
Nincs jobb megoldás. Megvan annak a neve akitől vetted, kinyomtatod, elmész a rendőrségre és feljelented! Ennyi!
Jelenleg nem az a cél hogy visszakapd a pénzed, hanem hogy egy ilyen aljas férget rács mögé juttass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!