Nem volt kamaszkorom, emiatt milyen problémáim lehetnek később?
Sziasztok, 18 éves vagyok és utoljára 14 éves koromból vannak emlékeim, amikor még voltak barátaim, eljártam ide-oda, első barát stb. Aztán gimibe kerültem és mindennap ingáztam elég sokat suli meg az otthonom közt, mindig csak tanultam, alig voltam jóban valakivel és kb sehova nem mentem. 4 év alatt 2-szer voltam bulizni és fiúkkal sem ismerkedtem.
Most már kiöregedettnek érzem magam, de agyilag még mindig 14-nek. Hiányzik az, hogy randizgassak kamaszként, azt mondják, hogy "te még kiskorú vagy" stb. Tudom, ezek hülyeségek, de a mai kamaszokat látva tök sajnálom, hogy tőlem meg már mindenki felnőtt életet vár el és utálom, hogy pont a legjobb éveim mentek el a semmire..emiatt lehet, hogy sosem fogok felnőni agyilag? Ha majd felnőtt leszek és mondjuk lesz gyerekem, semmit nem fogok tudni mesélni a kamaszkoromból, hogy ezt meg azt csináltam, mert tényleg semmit nem csináltam:( Valaki érzett már így?
Ez egyátalán nem hátrány, én ugyan fiú vagyok de ugyan így gyerekes és nagyon nehezen találok olyan lányt aki akárcsak szóba is áll velem úgy h nem barátként tekint rám. De én megfogadtam h azért se fogok megváltozni.
Nem mondom h nem bulizgattam meg szórakozgattam, mert jól telt a kamaszkorom, és én meg pont ezért nem akarok felnőni :)
Kérdező
Nem kellett volna 5 kor kelni meg 1.5 órát utaznod. Erre van egy rendkívül jó hely a kollégium. És minden iskolában tanulni szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!