Elhunyt rokonról facebook kiírás?
Szerintem borzalmasan ízléstelen dolog.Fogalmam sincs az emberek miért nem magukban gyászolnak,vagy miért nem beszélnek egy baráttal,egy rokonnal a fájdalmukról.Miért kell a bulifotók közé ilyen dolgokat kiírni.
Az egyik ismerősömnek pár éve meghalt az édesapja,amit nagyon sajnálok,szörnyű lehet.De minden egyes nap kiírja,hogy hány napja halt meg az apja és hogy mennyire hiányzik neki.Ez nem való fészbukra.
Másik ismerősömnek meghalt a nagyszüleje,és ott drámázott hetekig fészen.
Egyszerűen undorító.Mikor nekem meghalt valakim,azon voltam hogy túltegyem magam a dolgom,és a családomat támogassam.Fogalmas sincs milyen indíttatásból posztolják ki.A legdurvább hogy a mai világban ott tartunk hogy ez normális!!!Írtam már hasonló kérdéshez választ,és teljesen leugattak...
Na meg halottak napján mindenki,hogy így hiányzik neki úgy hiányzik neki,meg gondoljuk azokra akik elhunytak...gyújtsunk gyertyát.Úr isten...
Akit szeretek és elvesztettem minden egyes nap eszembe jut,gondolok rá,és a szívemben él tovább...
Utálom a fészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!