Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy képes valaki megbizni az...

Hogy képes valaki megbizni az emberekben miután olyat látott ami egy ember viselkedésében nem normalis?

Figyelt kérdés
Ha a szüleim és a testvérem szociálisak és ezt a viselkedést teljesen normálisnak tartsák én meg nem akkor hogy javuljak meg hogy ne legyek én is olyan mint ök?
2009. aug. 11. 14:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Allatokat kinoznak nem türik az öszinte szavakat és jó pofát vágnak mindenkinek, amikor meg hazamennek folytatódik a borzalom.Utálják a vallast és nem éreznek büntudatot semmiért.Elegem van hogy a fater anyát is kinozza.
2009. aug. 12. 09:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintm Te biztos nem vagy olyan,mint ők.Hiszen látod az ő viselkedésükön,hogy az nem normális.Neked egyáltalán nem kell megjavulnod.
2009. aug. 12. 11:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen ne kövesd a viselkedésüket, maradj ki ebből, nem tudom, hány éves vagy, de majd csak elkerülsz otthonról.

Hogyhogy kínozzák az állatokat? MÉg ha titkolják is mások előtt, remélem, valaki lebuktatja és feljelenti őket ezért!

Ha családon belüli erőszak áll fenn, add meg anyukádnak a NANE elérhetőségeit:

NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesület

Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)

Postacím: 1447 Budapest, Pf. 502.

E-mail: info@nane.hu ** Internet: www.nane.hu

2009. aug. 13. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!