Anyám mindenbe bele akar itthon szólni, még abba is mit
milyen lábosba főzzek meg milyenbe ne?
11/21 robogo32 válasza:
Eljött az az idő amikor költözni kell! A kaja csak egy indok, ha nem az akkor más lesz (nálunk is ez volt). Az embernek a saját anyjával nem érdemes harcolni mert csak jobban elmérgesedik a viszony és előbb utóbb olyat tesz vagy mond a sok provokáció hatására amit később megbánhat. Kezdj új saját életet, csak ezt tudom tanácsolni! Én is azóta vagyok jóban anyámmal mióta elköltöztem.
2012. okt. 31. 21:19
Mondd neki, hogy fõzzõn õ. Micsoda idióta anyák vannak nem, hogy örülne, hogy segitesz neki.
Egyébként hány éves vagy, hogy te fõzöl magadnak, és miért a legtöbb szülõ el akarja ûzni a gyerekeit otthonról?
2012. okt. 31. 21:19
13/21 anonim válasza:
AZ előzőnek igaza van, tényleg nem mind1 hogy melyik lábosban mit főzöl...
a szagokra meg kitalálnak két nagyon jó dolgot: az egyik az ablak, a másik a szagelszívó....
2012. okt. 31. 21:22
14/21 anonim válasza:
hoppá nem az előző hanem aki leírta hogy miért kell más-más lábasokban főzni
2012. okt. 31. 21:23
15/21 A kérdező kommentje:
30 múltam,csak azért lakok még itthon mert nem házasodtam meg és felesbe fizetve a számlákat mindkettőnknek így érte meg jobban.De azt hiszem mégis a költözés lesz a megoldás.Csak jól járhatok vele úgy látom.
16/21 A kérdező kommentje:
Az ablakokat látványosan nyitogatja is,folyton az ablakkilincseken lóg ha kijövök a konyhába.Annyi történt egyébként hogy egy állítólagos teafőző lábosban(ütött-kopott vacak és nagyon ritkán használja ő)főztem ki egy francos instant tésztát.
Nem értem! Most te vagy otthon, vagy ő van otthon?
Tudod, ha nagykorú vagy és ellenem cselekszel, akkor utadra bocsátalak.
2012. okt. 31. 21:43
Most olvasom, hogy a teafőzőbe főztél ki francos instant tésztát.
Ez anyád hibája, hogy még erre sem tudott megtanítani. Főleg a tiszteletre nem. Vessen magára.
2012. okt. 31. 21:46
Én férfiként rengeteget főzők , akkor is amikor a szüleimnél laktam.Nekünk is voltak kisebb vitáink , az edényekkel meg egyebekkel.Sajnos ez van , két dudás nem fér meg egy csárdában.
Sokszor az anyukák nehezen emésztik meg hogy a gyerekük is tud úgy főzni ahogy ők , és hogy önállósodnak és hogy nem kell már úgy gondoskodni róluk.
Mit gondolsz sok esküvő előtt miért sír az anyuka?
2012. okt. 31. 21:48
20/21 A kérdező kommentje:
Semmivel nem cselekedtem ellene-azon kívül hogy csalódást okoztam azzal hogy nem sikerült értelmiségi pályán elhelyezkednem.Segítettem azzal hogy felét fizettem a számláknak,sok korombelit ismerek aki ennyit sem tesz meg és a szülői házban lakik még.Én jól fogok járni ha átmegyek a saját lakásomba mert nekem az nem sokkal lesz többe mint itthon felesbe fizetni,neki meg marad a magasabb rezsi amit majd egyedül fizethet.
Kapcsolódó kérdések: