Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám mindenbe bele akar...

Anyám mindenbe bele akar itthon szólni, még abba is mit milyen lábosba főzzek meg milyenbe ne?

Figyelt kérdés
Ezen kívül hisztizik állandóan hogy büdös van ha főzök.Mi a megoldás?
2012. okt. 31. 20:42
1 2 3
 11/21 robogo32 válasza:
Eljött az az idő amikor költözni kell! A kaja csak egy indok, ha nem az akkor más lesz (nálunk is ez volt). Az embernek a saját anyjával nem érdemes harcolni mert csak jobban elmérgesedik a viszony és előbb utóbb olyat tesz vagy mond a sok provokáció hatására amit később megbánhat. Kezdj új saját életet, csak ezt tudom tanácsolni! Én is azóta vagyok jóban anyámmal mióta elköltöztem.
2012. okt. 31. 21:19
 12/21 anonim ***** válasza:

Mondd neki, hogy fõzzõn õ. Micsoda idióta anyák vannak nem, hogy örülne, hogy segitesz neki.

Egyébként hány éves vagy, hogy te fõzöl magadnak, és miért a legtöbb szülõ el akarja ûzni a gyerekeit otthonról?

2012. okt. 31. 21:19
 13/21 anonim válasza:

AZ előzőnek igaza van, tényleg nem mind1 hogy melyik lábosban mit főzöl...

a szagokra meg kitalálnak két nagyon jó dolgot: az egyik az ablak, a másik a szagelszívó....

2012. okt. 31. 21:22
 14/21 anonim válasza:
hoppá nem az előző hanem aki leírta hogy miért kell más-más lábasokban főzni
2012. okt. 31. 21:23
 15/21 A kérdező kommentje:
30 múltam,csak azért lakok még itthon mert nem házasodtam meg és felesbe fizetve a számlákat mindkettőnknek így érte meg jobban.De azt hiszem mégis a költözés lesz a megoldás.Csak jól járhatok vele úgy látom.
2012. okt. 31. 21:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Az ablakokat látványosan nyitogatja is,folyton az ablakkilincseken lóg ha kijövök a konyhába.Annyi történt egyébként hogy egy állítólagos teafőző lábosban(ütött-kopott vacak és nagyon ritkán használja ő)főztem ki egy francos instant tésztát.
2012. okt. 31. 21:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem értem! Most te vagy otthon, vagy ő van otthon?

Tudod, ha nagykorú vagy és ellenem cselekszel, akkor utadra bocsátalak.

2012. okt. 31. 21:43
 18/21 anonim ***** válasza:
18%

Most olvasom, hogy a teafőzőbe főztél ki francos instant tésztát.

Ez anyád hibája, hogy még erre sem tudott megtanítani. Főleg a tiszteletre nem. Vessen magára.

2012. okt. 31. 21:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Én férfiként rengeteget főzők , akkor is amikor a szüleimnél laktam.Nekünk is voltak kisebb vitáink , az edényekkel meg egyebekkel.Sajnos ez van , két dudás nem fér meg egy csárdában.

Sokszor az anyukák nehezen emésztik meg hogy a gyerekük is tud úgy főzni ahogy ők , és hogy önállósodnak és hogy nem kell már úgy gondoskodni róluk.

Mit gondolsz sok esküvő előtt miért sír az anyuka?

2012. okt. 31. 21:48
 20/21 A kérdező kommentje:
Semmivel nem cselekedtem ellene-azon kívül hogy csalódást okoztam azzal hogy nem sikerült értelmiségi pályán elhelyezkednem.Segítettem azzal hogy felét fizettem a számláknak,sok korombelit ismerek aki ennyit sem tesz meg és a szülői házban lakik még.Én jól fogok járni ha átmegyek a saját lakásomba mert nekem az nem sokkal lesz többe mint itthon felesbe fizetni,neki meg marad a magasabb rezsi amit majd egyedül fizethet.
2012. okt. 31. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!