Szerintetek létezik olyan, hogy a diák szerelmed lesz a házastársad?
Azt állítod, boldog vagy. De mi a búbánat tesz téged boldoggá?
Én is ismerek olyan párokat, akik 13 évesen ismerték meg egymás, még ma is eggyütt vannak, pedig már a harmincas éveiket élik.
Tudod, mindenkinek más okoz örömöt. Nekem az, ha férjemmel, gyerekeimmel vagyok, kirándulok, rokonokhoz megyek, programokat szervezek, rajzolok, tanulok velük, a templomba menés is stb. Az is hatalmas boldogság, amikor kimondod az igent az oltárnál. Sajnállak, te ezt sosem fogod átélni, de ne is éld, mert ilyen rosszindulatú ember nem is tudja értékelni. De azért majd jusson eszedbe, hogy a halálos ágyadon nem fogják majd a kezed, a kilencvenedik szülinapodra nem süt neked a gyereked tortát, nem maradnak babafotók, közös képek. Jól gondold meg, még van időd.
Két örökbefogadott gyermekem van, egy vérszerinti. Ha a vérszerinti gyermekem így nyilatkozna a testvéreiről, mint te a húgodról, akkora pofont adnék neki, hogy a fal adná a másikat. Pedig vallásos vagyok és sosem ütöttem meg gyereket.
Senki nem várja el, hogy boldogan élj (nem hittem volna, hogy valaha egy ilyen mondatot fogok majd leírni), de te sem ítélhetsz el senkit, mert nem úgy él, ahogy te akarod.
Amúgy a válasz nem. Nem tudsz tenni semmit. Nem is tudtam, hogy a boldog élet büncselekmény...
Attól még hogy nem hiszel benne, van ilyen.
És csak ne nyomozgass, ülj szépen a fenekeden. Még jó, hogy nem tavagy Sherlock Holmes.
Jókat tudok szórakozni az ilyen nyanyákon, akik kb egész nap az ablakban lógnak és lesik az átlagembereket xD Ne csodálkozz ha hamarosan a szomszéd gyerekei becsöngetnek majd az éjszaka közepén, aztán meg elrohannak... mi anno így csináltuk az ellenszenves szomszédokkal tíz éve >:D
Ja, és kár áltatnod magad, ÖREG VAGY >:D Nekem azonnal az voltál. Legfőképpen az életszemléleted miatt. Tudtad hogy a rosszindulat még hamarabb koporsóba visz? xD
Drága kérdező!
Felhívnám a figyelmed a 10. válaszra, amiben már kifejtettem, hogy valószínűleg ez nyomja a szíved. Van egy elméleted, amit realitásnak csúfolsz, és mindenáron be akarod bizonyítani a világnak - de elsősorban magadnak - hogy te okosan, önszántadból vagy egyedülálló, gyermektelen nő.
Valószínűleg magadnak is csak azt hazudod, hogy ez neked így jó, de a boldog ember igazi ismérve, hogy nem törődik azzal, hogy másnak keresztbetegyen, nem áll szándékában végignézni életek tönkremenetelét, nem is érdekli, hogy más hogyan él és miért él úgy, ahogy. Mielőtt dobálózol a 'boldogság' szóval, előbb vizsgáld meg magad, hogy valóban az vagy-e.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!