Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megtalálni...

Hogyan tudom megtalálni édesapámat?

Figyelt kérdés

Nos 21 éves lány vagyok, nem ismerem az édesapámat. Külföldi,francia állampolgár. A nevének a felét tudom csak.

Picit elveszettnek érzem magam,valamint érdekelne,hogy ki, fia, borja vagyok, de pénzem sajnos nincs, hogy magánnyomozóhoz menjek, anyu nem örülne az ötletnek,hogy megakarom keresni,de mégis csak az apám, hiába nem hallottam róla 21 évig, látni szeretném és beszélni vele, hát,ha az helyre tenne bennem pár dolgot.

Ötletek, hogyan találhatnám meg? Facebookon nem találtam, annyit tudok még,hogy 98 és 91 között biztosan volt Magyarországon.

Azt is végig gondoltam,h lehet már meghalt, hajléktalan, börtönben van vagy csak nem akar látni.. De lehet pont erre vár.

2012. okt. 30. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Keresd fel a francia nagykövetséget. Talán adhatnál fel újsághirdetést

francia lapokban. A követségen talán ebben is tudnak segíteni.

2012. okt. 30. 21:18
 2/2 anonim válasza:
francia nagykövetségen segítenek
2012. okt. 30. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!