A párom munkatársának hívalkodó öltözetét el kel, hogy tűrjem?
két éve élünk együtt ,a párommal gyereket tervezgetünk .. mégis igen kinos helyzetben érzem magam ,amikor az irodájában néha felkeresem .. a koléganője dekoltázsrésze dominál a tekintete helyett ..
férfi kollégáinak napi vicelődés témája ez .. lehet nekem arra igényem ,hogy a párom megbeszélje ezt vele? kértem őt de konfrontálódni nem akar ... azt mondja ,őt nem zavarja és nem érdekli .. csak engem .. nos lehet ezt valahogy megoldani vagy csak én vagyok ennyire kritikus....
Te mit szólnál ahhoz, ha az ominózus kollegina üzenne a pároddal Neked, h' nem csípi az öltözködésed, változtass rajta?
Gondolom kiakadnál...
Arról nem beszélve, h' mindkettőtök nevetség tárgyává válna, ha ezt bármelyikőtök szóvá tenné. Nagyon bizonytalan lehetsz magadban vagy a kapcsolatodban, ha egy dekoltázs ekkora fejtörést okoz. Inkább magadban keresd a megoldást.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:28
I'm ok, You're ok!
megvan ez a könyv magyarul is? :)
sziasztok..
mielőtt még a fejemet veszitek .. :) nem egy szüklátókörű agyament csaj vagyok aki féltékenyen hívogatja a párját naphoszat.. és minden nőben az aktuális riválisát látja :) :)le egyszerűsítve és röviden összefoglalva tettem fel ezt a kérdést ..
bővebben :
A mi válalkozásunkba jött dolgozni.. irodánkban nem trendi a farmer ,és a poló. AZ össz létszám 5 azaz két nő és 3 férfi. Ez egy baráti válalkozás amihez neki semmi köze, alkalmazottként van jelen ..ha megnéznétek a bankokban is előírás a szolid ám de csinos ruha, ..én sem zárdában nőttem fel.
Mivel a párom régebb óta ismeri ,nem gondoltam volna azt hogy ez ekkora probléma .
A szintén tagja a bt-nek a másik kolléganő,,mikor ő is beszélni akart vele erről,megkapta ugyan ezt a vádaskodást amit ti leírtatok.Nem hiszem hogy önbizalom hiányba kel szenvedni ahoz ,hogy valakinek legyen véleménye a megjelenésről.
érdekes ,hogy mindenkit inkáb a motíváció érdekel ,hogy miért is szúr szemet nekem a koléganő melle miközben lassan a melbimbóudvara ismerősen villan ki egy egy asztalraboruláskor.ha friss lenne a kapcsolatom nem érvelnék egy idegen előtt. Arra gondoltam ,hogy ha egy pasi mondaná nem olyan támadó lenne mint ha egy nő érvelne.. Mivel a női kritika mindig jóval sértőbb .
Ha újból és más szemszögből vissza olvasod azt amit írtam talán nem arra utal,hogy attól félek a párom meg fog csalni,és igen az ember pénzből él a megjelenés sokat számít ha ép tárgyal .
Mivel találtam ezt az oldalt gondoltam ,ötleteket kaphatok és nem intrikákkal fűszerezet kommenteket .
A komment megírásának időpontja: ma 21:38
igen, a motiváció abszolút nem mindegy.
idézhetlek?
"a párommal gyereket tervezgetünk .. mégis igen kinos helyzetben érzem magam ,amikor az irodájában néha felkeresem..."
sem magában a kérdésben (ott még munkahelyről van szó és nem vállalkozásról) sem a további részletezésből nem derül ki, hogy azért zavarna az öltözködése, mert nem felel meg munkakörnek.
miután olyan válaszokat kaptál, ami neked nem tetszett, kezdted a történetet bővíteni.
tehát az elején csupán a pasid kolléganőjéről beszéltél, később már a "mi vállalkozásunkról" van szó.
tovább:
"...ha friss lenne a kapcsolatom nem érvelnék egy idegen előtt."
ez mi, ha nem féltékenység?
jól látom, hogy a "mi vállalkozásunk", az inkább a férjed vállalkozása? és az zavar, hogy a hölgyemény felvállalja a nőiességét?
tehát a "néha felkeresem a munkahelyén"-ből már az lett, hogy pertuba lettél a kollegina mellbimbójával.
és mi köze az egész dolognak, ahoz, hogy ti gyereket szeretnétek?
a motiváció számomra egyértelműen a féltékenység, amit nem szeretnél felvállalni és ezért magyarázod a bizonyítványodat.
Szerintem ehhez neked csak akkor van közöd, ha rászáll a pasidra. Vagy az őrá, de akkor meg már mindegy.
Vagy, ha esetleg te vagy a főnöke. ami ugye nincs így.
Mindenki azt vesz fel amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!