A párom munkatársának hívalkodó öltözetét el kel,
hogy tűrjem?
Figyelt kérdés
két éve élünk együtt ,a párommal gyereket tervezgetünk .. mégis igen kinos helyzetben érzem magam ,amikor az irodájában néha felkeresem .. a koléganője dekoltázsrésze dominál a tekintete helyett ..
férfi kollégáinak napi vicelődés témája ez .. lehet nekem arra igényem ,hogy a párom megbeszélje ezt vele? kértem őt de konfrontálódni nem akar ... azt mondja ,őt nem zavarja és nem érdekli .. csak engem .. nos lehet ezt valahogy megoldani vagy csak én vagyok ennyire kritikus....
mint írtad, napi viccelődési témájuk ez.. ergo ribancnak tartják, nem jelent veszélyt :)
18F
2009. aug. 11. 00:39
2/29 anonim válasza:
Úgysem tehetsz ellene semmit, hacsak nem a férjed a főnöke akkor hiába minden. Egyébként meg nem értem miért zavar. Nincs abban semmi rossz ha kivillantja amije van.
25L
2009. aug. 11. 00:41
3/29 anonim válasza:
szerintem az intim szféra nem a közférára tartozik..:)nerm vagyok maradi .. egyszóval nem szeretem azt tudni ,hogy 8 órán keresztűl már csak nem lóg a szájába a kedves kolléganő
2009. aug. 11. 00:47
4/29 anonim válasza:
nekem a férjem mondta azt hogy munka kapcsolat amit nem lehet másképpen intézni ,és bizonygatták ,hogy csak ennyi ... aztán ahogy a közmondás is tartja -nem zörög a haraszt .. fél év után mégis lebuktak .. aztán én voltam a hibás hogy hagytam ,hogy az oromon keresztül irányitsanak .. én megértem az aggódást mert ami a tálcan kínálnak azt könnyű elvenni .. bizalom ilyenkor nagyon fontos ,bár nem mindig elég
2009. aug. 11. 00:56
5/29 anonim válasza:
El kell, mert nem a párod, meg nem a barátnőd, na meg már mondtad a kedvesednek, hogy szóljon és nem akar. Ha a párod nem akar neki szólni, akkor ez van, csak veszekedni fogtok rajta, hagyd a fenébe. Egyébként, nem járhat mindenki csuhában, aki a párod környékén van. Mégsem szabhatod meg mindenkinek, akit lát, hogy mit vegyen fel...
2009. aug. 11. 01:02
6/29 anonim válasza:
el kell tűrjed
én komolyan átgondolnám a párkapcsolatomat, ha a párom abba is bele akarna szólni, hogy mibe öltözzön az én kolléganőm
2009. aug. 11. 01:24
7/29 anonim válasza:
Nem szólhatsz bele mások öltözködésébe. Főleg ha nem is ismered. Ha nekem valaki azt mondaná, hogy legyek szives konzervatívabb ruhákat felvenni, mert őt zavarja, hogy a férjem engem így lát, akkor a képébe röhögnék és onnantól kezdve totál lenézném, és fölényben érezném magam vele szemben.
(egyébként mielőtt még leribancoznának, egyáltalán nem hordok ilyen ruhákat, még szoknyát se, utálom a nőies ruhákat. Csak beleképzeltem magamat a másik nő helyzetébe)
2009. aug. 11. 01:52
8/29 anonim válasza:
:D:D:D ennyire féltékeny nem lehetsz. Ennyi erövel elzavarhatnád az utcárol a kihivobban öltözködö nöket. Vagy mondjuk ha beleélem magam a szituba, elég furcsán jönne ki, ha megkérném a barátnöm, hogy szoljon már a kollegájának, hogy ne járjon izompoloba.:) Azért jár izompoloba, mert igy érzi jol magát, meg bejön neki ha a csajok bámulják. Na és. Jól teszi, ha meg levadássza a barátnömet, istenem erösebb kutya bszik. Akkor nem voltam elég jo. Van ilyen.
2009. aug. 11. 02:09
9/29 anonim válasza:
Persze. Ebbe nem szólhatsz bele.
2009. aug. 11. 06:24
10/29 anonim válasza:
Hát persze, hogy el kell tűrjed. Milyen jogon szólnál bele???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!