Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom munkatársának hívalkod...

A párom munkatársának hívalkodó öltözetét el kel, hogy tűrjem?

Figyelt kérdés

két éve élünk együtt ,a párommal gyereket tervezgetünk .. mégis igen kinos helyzetben érzem magam ,amikor az irodájában néha felkeresem .. a koléganője dekoltázsrésze dominál a tekintete helyett ..

férfi kollégáinak napi vicelődés témája ez .. lehet nekem arra igényem ,hogy a párom megbeszélje ezt vele? kértem őt de konfrontálódni nem akar ... azt mondja ,őt nem zavarja és nem érdekli .. csak engem .. nos lehet ezt valahogy megoldani vagy csak én vagyok ennyire kritikus....

2009. aug. 11. 00:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Eldobom az agyam.Jol értem,hogy te meg akarod üzenni a férjeddel egy másik nőnek hogy mit vegyen fel!?Magadtól nagyobb hülyét csak a férjedből csinálnál...Miért van olyan érzésem hogy komplexusos vagy,csaknem kicsi a melled?Bocs,de ezt ugy felejtsd el ahogy vagy,mert nagyon beégeted magad.Én a helyedben a férjem előtt sem sűrűn emlegetném az igyen agylövéseimet
2009. aug. 11. 07:20
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
akarom irni ilyen agylövéseimet
2009. aug. 11. 07:21
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem meg ne tűrd el. Zárd be a párod egy kalitkába, de még TV se legyen a közelében. Vagy tegyél rá egy alvómaszkot, ha munkába megy. Esetleg szervezd meg, hogy ne legyenek kolléganői,csak csupa férfi kollégák vegyék körül.(habár... ki tudja) Na ez csúfoskodás volt, de nem igazán, inkább csak kedves viccelődés.
2009. aug. 11. 07:29
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell tűrnöd, egyszerűen nem volna szabad vele foglalkoznod. Minek foglalkozol te azzal h a párod kolléganője mibe öltözködik?? Nem is értem. Semmi közöd hozzá mások hogyan öltözködnek, pláne ha a nő még "senkid " is.
2009. aug. 11. 07:32
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Jézusmária, hol élsz te...

Az én kollégám 2 m magas, széles vállú, izmos pasi, gyakran van nyáron izomtrikóban. A párom még soha nem tett megjegyzést arra vonatkozóan, hogy esetleg bejönne nekem, pedig ő nem 2 m, csak éppen NORMÁLIS!

Egyébként mit gondolsz, azért mert a pároddal gyereket terveztek, az összes nő a munkahelyén garbóban fog dolgozni?

2009. aug. 11. 08:06
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Mivel csak egy kolléganő, semmit nem tehetsz, ergo semmi közöd ahhoz, hogyan öltözködik a munkahelyén, illetve a férjednek sincs köze hozzá. Zavarhat és meglehet a véleményed róla, de ennyi. Ráadásul gyerekes dolog ilyen miatt zaklatni a párodat. Tűrd el. Mást nem tehetsz. Persze benne van a pakliban, hogy esetleg elcsavarja a fejét valakinek, de neked kell ismerned a párodat, hogy igaz-e, hogy nem érdekli. Ha igen, akkor ne aggódj.
2009. aug. 11. 09:47
 17/29 anonim ***** válasza:
8%
sok bunkó!!! igen engem zavarna !
2009. aug. 11. 10:12
 18/29 anonim ***** válasza:
80%
Milyen jogon bunkózol te itt le akárkit is,igen,zavarna mást is,de szerintem itt arról megy a téma hogy nem tehet semmit ellene,ez tény.
2009. aug. 11. 10:25
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez két kérdés, két válasz jár:

1, El kell tűrnöd.

2, Te vagy "túl kritikus". (Féltékeny.)

Másokon nem változtathatsz, főleg nem ismeretleneken erőszakkal. Te változhatsz. Ha jobban bíznál magadban, a saját értékeidben, helyére kerülnének a dolgok. Az önértékelés ezért fontos. Aki nem bízik magában, az másokban sem tud. Ahogyan Te féltékeny vagy a párodra, az azt jelenti, hogy nem tartod elég jónak magadat, így reálisnak látod a veszélyét annak, hogy a srácot egy mély dekoltázs elcsábítja. Ennek az a nagy veszélye, hogy önbeteljesítő jóslat, vagyis sanszos, hogy így is lesz. Már csak ezért is megérné változtatnod ezen.

Az önértékelés fokozatai nagyjából a következők:

Én nem vagyok OK, de a többiek sem!

Én nem vagyok OK, bezzeg mások igen!

Én OK vagyok, de a többiek nem!

Én OK vagyok,és a többiek is!

Akinek nincs túl nagy problémája saját magával, az el tud jutni a 4. fokra, ami a kívánatos az emberi kapcsolatokban. A többiek a problémájuk jellegétől függően a másik három állapot valamelyikében vannak.

2009. aug. 11. 10:28
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Tuti,hogy engem is zavarna,de nem várhatod el a férjedtől,hogy szóljon neki.Most gondold el,ahogy odaáll a férjed elé ezzel.Szerintem a minimum amit a csajtól kapna,az az,hogy semmi közötök hozzá,hogyan öltözködik.És sajnos lehet,hogy ebben igaza is lenne.Te sem viselnéd el,ha valaki megszabná mit vegyél fel.Viszont ha a többi munkatárs ezen viccelődik,akkor valószínű nekik is megvan a véleményük.
2009. aug. 11. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!