Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tévő legyek ebben a helyzet...

Mi tévő legyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Anyukám egyedül nevel,mivel apukám kisebb koromban meghalt.Nagyon rossz viszonyban vagynk,szinte nem is beszélünk,vagyha igen,akkor állandóan csak meggyanúsít vagy kritizál és én ezt már nem tudom elviselni.Bármit teszek,sose ismeri el,hogy jól csináltam-e,mindig csak a rosszat látja bennem és akkor csodálkozik,hogy nem szeretek otthon lenni.Sokszor hozzám vágja,hogy minek jöttem haza,meg miért nem költözök inkább el otthonról,ha ennyire nem szeretek otthon lakni.Mégis mit csináljak?Még két évet nem fogok így kibírni.16/l

Bocsi,ha hosszú lett.

2012. okt. 30. 17:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolso a 7 es vagyok . En nem irtam olyat hogy költözzön a haverjahoz vagy barhova is! Csak annyit h probalja megbeszlni az anyukajaval !! Nem ertem!
2012. okt. 30. 20:37
 12/12 anonim válasza:
Tudod szerintem is csak arról van szó, hogy anyukád félt téged. Persze ettől még lehet, hogy megdöbbentően hülyén is tud viselkedni, pl durva dolgokat vág a fejedhez, amire nem is lennél képes, mint ez a vizipipa dolog. Szerintem gondold át miért viselkedik így. Az lehet h nem mintaanya, de biztos nehéz neki, amiatt h egyedül nevel és tart el. És ha megromlott a viszonyotok nehéz helyrehozni. De ha azért mégis szeretitek egymást, ne rúgd fel ezt a kapcsolatot. Én is tapasztaltam hasonlót anyukámmal, neked is elnézőnek és megértőnek kell lenned, amikor nem megy akkor pedig csak túlélni.. Tudom unalmas duma, de ez pont az a korszak (16 évesen) mikor az istenért se tud kijönni egymással anya és lánya, de szerintem idővel jobb lesz a helyzet :)
2013. jan. 28. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!