Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tűrjem, essek át ezen?

Hogyan tűrjem, essek át ezen?

Figyelt kérdés
A párom bevallotta, hogy többen is akartak volna tőle valamit. Persze ő mindenkinek megmondta, hogy vagyok neki, szoval senki nem érdekli. De nekem ez olyan rosszul esik :S Jo, mert nem enged mást, legalább is azt mondja, meg ugye elmondta, őszinte. Meg normális dolog, de akkor is. :S Mindig csak erre gondolok.
2009. aug. 10. 22:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez jó dolog.Több szempontból is. Örülj neki,hogy olyan helyes pasid van,akire mások is buknak,de csak irigykedhetnek,mert még hűséges is.Arról nem is beszélve,hogy mindent elmond neked!!! Akkor legyél padlón,ha érzed,hogy mások is vannak,de ő hallgat mint a sír.De ő nem ilyen.Szeret téged!!!
2009. aug. 10. 22:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezzel megnyugtattál :)) Viszont a jövőnkről nem igazán szeret beszélni, mindig azt mondja, hogy alakul, nem akar előre tervezni, mert nem ugy szokott lenni. Mondjuk ez igaz is.
2009. aug. 10. 22:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2009. aug. 10. 22:29
 4/13 A kérdező kommentje:
1 éve és 3 honapja. Ő azt mondja velem akar lenni, én is, csak tényleg hogy együtt éljünk, ahhoz kell legalább még 1 év. És az hosszu.
2009. aug. 10. 22:33
 5/13 anonim válasza:
100%

Megértem, hogy rossz érzéseid keletkeztek, nekem is volt ilyen, amikor felmerült valami 3. Szerencsére alaptalan volt az aggodalmam.

Ha a srác hűséges, relax! Mert ha ezen túráztatod magad, nem érsz el vele semmit.

Az én férjem is nehezen állt kötélnek házasságügyileg, de aztán megegyeztünk abban, hogy nem akarunk úgyse mást keresni, ezt biztosan tudjuk, akkor meg mér ne esküdözzünk :)

De van, hogy a pasiknak időt kell adni, barátnőméknél is még csak jövő nyáron lesz az esküvő, pedig a lánykérés tavaly nyáron megvolt, és már akkor is együtt laktak egy ideje...

Szóval türelem tornaterem, de azért lehet időnként finoman szóba hozni a dolgot, beszélgetni tervekről.

2009. aug. 11. 01:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vallotta már be a pasim, hogy mikor több napra elutazott fesztiválra, akkor kikezdett vle néhány csaj, de a hárított, nem történt semmi. Először picit sz.ar volt, de igazából nem izgattam magam, sőt inkább büszke voltam, hogy ilyen hűséges és őszinte! :D Még ő érezte magát kellemetlenül, pedig ő semmit sem csinált, csak ott volt. Persze azért hízott a mája is...:D

Ne aggódj emiatt, úgyse szedi el tőled senki, ha iylen őszinte és hűséges. Inkább nevess a csajokon és érezd úgy hogy még ilyen távolrol is Te győztél!:D Többször is!:D

2009. aug. 11. 02:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon tisztességes pasid van, ritka az ilyen. A legtöbb úgy flörtölget, hogy dehogy beszél róla otthon ; ráadásul a Te pasid még nem is hagyja magát! :) Ez így nagyon jó , és gondolj inkább arra, hogy őszinte! /meg arra is hogy azért a pasik hiúságát is legyezgeti, hogy több nő "felfigyel rá". De ha szeret Téged -márpedig igen , ezért beszélt róla- akkor ettől nem kell félni. Velem is próbáltak "kezdeni"melóhelyen , otthon elmondtam, meg azt is, hogy amikor hangsúlyozottan válaszoltam, hogy a "párommal" ; akkor valahogy alábbhagyott a lelkesedés:))/

2009. aug. 11. 08:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :))
2009. aug. 11. 12:25
 9/13 anonim válasza:
Ez nekem is így van volt már arra példa,hogy sétáltunk és pár lány jött arra úgy tettek mintha én ott sem lennék és egyszerre köszöntek neki kényesen szia xy.Apárom ezeket már meg sem halja.
2009. aug. 19. 16:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt hasonló eset, de a férjem erre feltűnően felemeli a jobb kezét és úgy csinál, hogy lássa a csajszi a gyűrűjét! :-))) Olyan cuki, nem?

De amúgy én értelek, nekem is rosszul esett egyrészről, de nekem nagyon jól is mellette... Idővel rájöttem, szeretem, bízom benne.... ennyi!

2009. aug. 19. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!