Ki mit csinálna az adott estebe?
férjemmel 5 éve jöttem össze. anno szerette volna ha aláirok egy papirt hogy (lényegébe itt minden az övé és semmi se az enyém) még a kapcsolatunk legelején mikor ideköltöztem mert a volt exe mindnet lenyult töle.
-Megszabta hogy se közös számla se semmi se közös.
oké rendben van de nem voltam hajlando semmiféle ilyen paprit aláirni. Eljött a házfelujitás idöszaka (és még abban az idöszakba babás is lettem)
noszogatott irjam alá a papirt nem tettem.
sok milliot beleölt a házba és szereti is ezt hangoztatni itt minden az övé és az ö háza ö mindent csinálhat
egész épitkezés alatt (terhes voltam )és én irányítottam a munkálatokat de ugy tünik ez semmit se számit minthogy az se hogy én fözök takaritok mosogatok.stb stb
nem is ez a lényeg.
vége lett az építkezésnek minden happy-.
két éve összeházasodtunk és az esküvö reggeléig nyaggatot irjuk alá a papirt megint nem állatam kötélnek hülye lezsek iylet aláirni hiszen az én munkám is benne van a házba
megszületett a pici most már amásodik babát várjuk és ujra előhuzakodott ezzel a szarral .
hogy lehetne leállítani erről.
hogy hagyjon már végre békén és ne nézzen hülyének hogy lényegébe beismerö vallomást tezsek arrol hogy itt minden az övé az utoos füszáll is és nekem semmim nics. az ö családja ölte bele a sok milliot és én meg nem (hazaadtam az összes pézem amikor dolgoztam és amikor nem gyed, gyes ilyenek számlára élelmiszerre ilyenekre.
ruhát most kaptam töl 3 év után elször egy kabátot és egy csizmát de ezt is a fejemhez vágta ö öltöztet engem. (perzse a többit meg a jóisten vette.
mit csinaljak?
ha ez pont forditva lenne sose hangoztatnám ez és nem dugdosnék az orra alá ilyen szarokat hiszen a miénk.
Úgy tűnik, hogy te is leakarod húzni, azért nem vagy hajlandó aláírni egy házassági szerződést! Nem ő néz hülyének, hanem te őt.
Amit ő vett, meg a családja az jogosan az övé. Te csak a saját "munkád" értékére tarthatsz számot!
Azt nem értem, hogy miért akarsz szülni még egy gyereket, ha nem vagy megelégedve a házasságoddal?
mert nem vagyok madár !!!!
ha véletlenül válásra kerül a sor a "halálos ítéletemet irtam volna alá ezzel" mert ténylegesen igy törvény szerint nem kevés pénz kifizetés járna ezt ö is tudja én is tudom. de mivel kapcsolatunk ugy vélem jo (csak ezzel nyaggadt)
ö a 100% haszon élvezö a két gyerek lezs majd az örökös de XXX elegem van abbol a szaros papirbol mert léynegébe ezzel a z é munkásságomat veszi semmibe az én jelenlétemet munkámat a házba
tudom kedves utolso nem is akarok semmi a házbol kocsibol stb stb minek.ha van sajat de mégse emlékeztetem az én házam én autom én telkem ez szánalmas de nem tudom ezt a fejébe vésni
amugy is a gyerekeké lesz minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!