Ti mit tennétek a helyemben? Hogy lehet ilyen anyám?
Amióta élek cigizik.
Mikor terhes volt velem cigizett,és 7,5 hónapra születtam 2 kilósan.
Állandóan minden nap szagolnom kell azt is amit Ő meg amit a nevelőapám szív.
Napi 2 doboz.
Én már mindent csináltam
üvöltöttem vele,szépen kértem de mindig rám hárítja hogy "De te...de te...De te meg..." stb.
A konyha közvetlen a szobám mellett van,és minden nap bejön a szag nekem meg már ettől van sírógörcsöm.
Minden nap szólok már neki,már kiabálok is de azt mondja hogy én ebben a lakásban egy senki vagyok,és egy takonypóc nem fogja neki megszabni mit tehet.
Teljesen kivagyok komolyan.
Még én leszek a hibás.
Már szólni se merek,mert nem hallgat meg hanem elkezd dühögeni,aztán meg rágyújt.
Az Ő szobájukba bezzeg egyik se cigizik.
Mindegyik kijön a szobám elé a konyhába és ott szívja.
A legrosszabb hogy tv van a konyhában szóval egész este ott dekkolnak.
Mindenem büdös.Ha az idióta tesómék megjönnek mint most is akkor 3-an szívják egyszerre nekem meg kuss.
Mit tegyek??,:'(
16/L
Azt is próbáltam már.
Arra azt mondta hogy az még ártalmasabb mint ez.
Szóval mindenre van valami magyarázata.
"Beszéld rá őket"
Nem hiszem, hogy az ilyeneket bármire is rá lehetne beszélni, bár azért meghallgatnám a másik oldalt is. De sajnos saját tapasztalat, hogy vannak emberek, akikkel nem lehet kezdeni semmit.
De félpercenként benyit anyád ellenőrizni hogy nyitva van-e az ablak? Basszus ezt sem értem, miért fáj neki az hogy szellőztetsz? Minden normális háztartásban szellőztetnek az emberek. Hát nézd, próbálj úgy kiszellőztetni, mikor nincs otthon, vagy csukd be az ajtódat, amíg ők tv-znek, és úgy. De szellőztetned muszáj, csak úgy tudod kiengedni a füstöt, bármilyen más illatosító csak elnyomja a szagot.
Az anyád meg undorítóan viselkedik, tönkreteszi a saját lánya egészségét az ő hülye szokásával. És basszus tudatában van ennek! Mi az hogy "na rákos vagy?" Én a helyedben leszarnám mit gondol, akkor nyitnám ki az ablakot amikor én úgy gondolom. Tegye tönkre a saját életét, ne a tiédet. Nincs egy rokonod ahova elköltözhetnél? Vagy egy barátnőd/barátod? Nagyon sajnálom a helyzeted kicsilány, én biztos menekülnék mihamarabb, ahogy csak tudok. De legalább már látod, hogy milyennek nem szabad lenned szülőként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!