Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Hogy lehet ilyen anyám?

Figyelt kérdés

Amióta élek cigizik.

Mikor terhes volt velem cigizett,és 7,5 hónapra születtam 2 kilósan.

Állandóan minden nap szagolnom kell azt is amit Ő meg amit a nevelőapám szív.

Napi 2 doboz.

Én már mindent csináltam

üvöltöttem vele,szépen kértem de mindig rám hárítja hogy "De te...de te...De te meg..." stb.

A konyha közvetlen a szobám mellett van,és minden nap bejön a szag nekem meg már ettől van sírógörcsöm.

Minden nap szólok már neki,már kiabálok is de azt mondja hogy én ebben a lakásban egy senki vagyok,és egy takonypóc nem fogja neki megszabni mit tehet.

Teljesen kivagyok komolyan.

Még én leszek a hibás.

Már szólni se merek,mert nem hallgat meg hanem elkezd dühögeni,aztán meg rágyújt.

Az Ő szobájukba bezzeg egyik se cigizik.

Mindegyik kijön a szobám elé a konyhába és ott szívja.

A legrosszabb hogy tv van a konyhában szóval egész este ott dekkolnak.

Mindenem büdös.Ha az idióta tesómék megjönnek mint most is akkor 3-an szívják egyszerre nekem meg kuss.

Mit tegyek??,:'(

16/L

2012. okt. 29. 18:55
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

8-as

Én már így is próbáltam

Egy napig megtette nekem azt a marha nagy szivességet hogy legalább kihajolt az ablakon.

1 napig.

Utána ugyanúgy folytatódott minden....

2012. okt. 29. 19:11
 12/35 anonim ***** válasza:

Sokat nem tudsz tenni. A dohányzás is egyfajta függőség. Ha nem akarnak önszántukból leszokni akkor hiába kiabálsz, hiába sírsz, akár földhöz is verheted magad minden nap akkor is cigizni fognak. Egy dohányos már nem is érzi hogy milyen büdös bagó szagú nemcsak a függönyök, hanem a hajuk, a ruházatuk. Szinte mindent befog a bagószag.. A tapéta is besárgul tőle.. Egy idő után már szellőztetni sem lehet annyira befészkeli magát mindenhová a szag.

Abban igazad van hogy passzív dohányzóként sokkal rosszabb mint aktív dohányosként. Sajnos ismerek olyan embereket akik soha nem dohányoztak mégis passzív dohányzás miatt ők lettek betegek.

Tényleg nem tudsz mit tenni. Talán megkérhetnéd a szüleidet hogy cseréljetek szobát. Így nem a te szobád lenne a konyha mellett. Vagy a rendszeres szellőztetés.

2012. okt. 29. 19:13
 13/35 anonim ***** válasza:

Hát elsőre azt tudnám tanácsolni, hogy szerezz be illatosítót. Vagy lehet kapni gyertyát, ami semlegesíti a cigifüstöt.

De van egy növény amit kifejezetten levegőtisztitásra tartanak (ezt ismerem), "Jerikó Rózsája" a neve.

Sajnos ilyen hozzáállassal (amit anyukád mutat) mást nem nagyon tehetsz, csak valahogy elnyomni a cigiszagot!

2012. okt. 29. 19:14
 14/35 A kérdező kommentje:

Sokszor megkaptam már hogy nyápic vagyok (persze dohányostól)

Csak ez nem arról szól,mikor elmész vendégségbe és cigiszagban eltöltesz 3 órát.

Én ebben élek.

Gondoltam arra már hogy szólok a háziorvosomnak hogy mit csináljak,de anyu azon is kiakadna mert szégyenbe hozom őt...

2012. okt. 29. 19:14
 15/35 anonim ***** válasza:
45%

Igen, itt konfliktuskezelés nem igazán működik egyikőtök részéről sem. Te is akarsz valamit, ők is. Nem kompromisszumra törekedtek, hanem győztesen akartok kikerülni.

Te rátámadsz, ő védekező pozícióba áll és visszatámad. Majd mindketten vesztetek.

2012. okt. 29. 19:15
 16/35 A kérdező kommentje:

Felhoztam már anyuéknak a szoba cserélést de azt mondta hogy nem.

Mikor megkérdeztem hogy mért akkor aztmondta azért...

Kivagyok segítve anyuval végülis....

17/35 anonim ***** válasza:
26%

KÉRDEZŐ !

Te se vagy komplett..ha valami halálos betegséget, nálad.

Az azt jelenti: HALÁL.

Örülj neki, hogy legalább nem alkoholisták, nem zavargálják egymást, Téged konyhakéssel. Nem börtöntöltelékek, nem hajléktalanok..

Jó, bunkóság részükről..de hány bunkóval fogsz még találkozni életed során...Ha Te azt most tudnád!

Mond nekik, menjenek ki a teraszra, erkélyre, kertbe cigizni..Mondjuk, ha jóidőbe nem tették, hidegbe nem igen fogják..

Aki meg szeret, büdösen is szeret!

Csókollak.

18/35 A kérdező kommentje:

Én nem támadok

Én csak azt akarom hogy hagyja abba!

Ő veszi támadásnak.

2012. okt. 29. 19:16
 19/35 anonim ***** válasza:

Ha a szüleid ilyenek tényleg nem tudsz sokat tenni,mint amiket már leírtak:szobacsere, szellőztetés, illatosító.

Tudom,nem összehasonlítható a kettő,de én a munkahelyemen a kollégákkal küzdöttem ezzel, hosszas küzdés után, vettem füstölőket,és amikor ők rágyújtottak egy cigire, én meggyújtottam egyet. Pár nap alatt kiszoktak az udvarra.

2012. okt. 29. 19:16
 20/35 A kérdező kommentje:

17-es te vagy az egyik akiről beszéltem.

Gondolom nem tapasztaltál ilyet,mert akkor nem írnál így.

Nincs se erkélyünk se kertünk.Még az ablakon sem hajlandó kihajolni.

Az meg hogy büdös...

hát köszönöm szépen nem akarok én lenni a büdöske.

2012. okt. 29. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!