Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom elviselni a párom...

Nem bírom elviselni a párom anyját! Hogy bírjam ki, ha ott vagyunk náluk?

Figyelt kérdés
A párom anyja,mindent jobban tud egyértelműen,ő azt állítja,hogy szeretné,ha "barátnők" lennénk,mert neki is rossz volt a viszonya az anyósával és ezt velem nem szeretné.Mégis ha hazalátogatunk hozzájuk a párommal,mindenbe beleszól,amit csinálok,semmi nem jó neki,mindig úgy cseszi le a páromat,hogy nem nekem szól a lecseszés,de érezteti,hogy én is érezzem rosszul magam.Amióta meg eljegyzett a párom,csak sokkal rosszabb. Ha ott vagyunk,megszabja,mikor feküdjünk le aludni,mert hát este 10kor ne tévézzünk már,azt is megszabja,mikor keljünk fel,meg reggelizzünk,persze azt nem veszi észre,ha összetakarítok,meg elmosogatok,elpakolok,pedig van,hogy csak egy fél napra megyünk. Másnak az anyósjelöltje is ilyen? Nem vagyok egy nagyszájú ember,de nálam is el tud szakadni a cérna és akkor nem vagyok finom és nőies. De tisztelem őt,hisz felnevelte a párom,bár nem hinném,hogy bele kéne még szólnia a felnőtt önálló gyereke életébe. Ja,és nekem meg mindig megszabja,hogy mit vegyek fel,mert hideg van,stb...25 múltam,azt hiszem,elég nagylány vagyok már,hogy tudjam,mi jó nekem. A jótanácsot szívesen fogadom,de a kötekedést nem. Ki,hogyan oldotta meg az ilyen konfliktusokat?
2012. okt. 29. 13:20
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
De nem idős ez is tök durva,hogy nagyon fiatal és mégis olyan izé...
2012. okt. 29. 13:42
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
13.37. vagyok. Akkor nem is bántott meg istenigazából, mert ha tényleg megbántott volna bármivel akkor elkerülnéd a lehető legnagyobb ívben. És nem azért, mert bunkó vagy, hanem mert van némi önérzeted. Így pedig feleslegesnek tartom a problémázást. Nincs probléma, azért.
2012. okt. 29. 13:46
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem megbántott,hanem okoskodik,piszkálódik,ami idegesítő.De a páromra tekintettel vagyok és ha ő képes elviselni az én családomat,ahol vannak hasonló jellemű emberek,mint az ő anyja,akkor szerintem az a minimum,hogy ez visszafelé is működik.Csak jó lenne,ha nem lenne ez a kutya-macska állapot,mert ez nagyon zavaró.
2012. okt. 29. 13:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha összeházasodtok, ott fogtok lakni nála?
2012. okt. 29. 13:53
 15/23 A kérdező kommentje:
13:53! Isten ments! Már most sem ott lakunk.
2012. okt. 29. 13:54
 16/23 anonim ***** válasza:

Akkor szerencsére nem kell naponta megharcolnod vele, vagy elviselned. Szerintem az lehet a baj, hogy úgy gondolja, ő tud jobban mindent, ti meg vagytok a gyerekek, akiket nevelni, meg irányítani kell. Biztos megszokta otthon, hogy az ő véleménye számít a legjobban. Szerintem nem sokat tehetsz, ha nem akarod megbántani, mert azt nem hiszem, hogy megváltozna. Próbáld meg elviselni, amíg ott vagytok, esetleg úgy meglátogatni, hogy legalább ott aludnotok ne kelljen.

Elhiszem, hogy nehéz, de legalább a párod kiáll melletted és ez jó.

2012. okt. 29. 14:01
 17/23 A kérdező kommentje:
14:01! Köszönöm,ez jól esett. Hát igen,otthon az anyja hordja a nadrágot,az apjának beleszólása szinte semmibe nincs. Persze,biztosan jót is akar nekünk,vagy hogy azokat a hibákat ne kövessük el,amiket ők,de hát mindenkinek a saját útját kell járnia. Meg talán az is fájhat neki,hogy látja,hogy mi "élünk" eljárunk ide-oda,megtehetjük,kirándulunk.Mert ő 18 évesen terhes lett,gyorsan férjhez ment és azóta nyögik a hiteleket. Talán ez is lehet a gondja,kissé meg van keseredve.
2012. okt. 29. 14:07
 18/23 anonim válasza:

13:38-as vagyok!

Nekem meg mindig azt szajkózta anyós mikor terhes lettem, hogy minek kell 25 évesen gyereket szülnöm, mert ő csak 30 évesen szülte az első gyerekét. Meg a másik menye is már 32 volt mikor először szült, minek sietünk ennyire.

2012. okt. 29. 14:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne aludjatok ott. Ha messze laknak és mentek akkor vegyetek ki szobát. Nektek is jobb és senki nem csesztet és mikor anyuka kérdezi miért? akkor a párodnak kell elmondnia hogy miért is.
2012. okt. 29. 15:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy jó a verbális kommunikációd. Néha egy hosszabb, szigorúbb nézés is elég, hogy észre vegye valaki magát. Vagy egy határozott, rövid nem sértő megjegyzés. Semmi esetre se, játszd meg magad, miközben csak nyelsz, nyelsz, majd csak egyszer robban a bomba vagy sírsz a háta mögött. Azt se tartom túl jó megoldásnak, hogy nem mész oda többet. Ez önző, gyerekes viselkedés, a problémának hátatfordítás.
2012. okt. 29. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!