Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rettegek a továbblépéstől, ez...

Rettegek a továbblépéstől, ez normális?

Figyelt kérdés

7 éve élek a párommal. Még nem állnak úgy a dolgok, hogy babát vállaljunk és még nem kérte meg a kezem. De nekem ez így nagyon jó. Olyan sok negatív dolgot látok manapság. Félek, hogy a házasság mindent elrontana. De még jobban félek, hogy vállalnánk egy babát és nem tudnám jól csinálni, félek, hogy nem lenne elég időm a páromra, és szépen lassan elhagyna én meg ottmaradnék egy babával egyedül.

Mindig is karriert akartam, a párom családot. Én is változtattam az elképzeléseimen és most félek. Az a gond, hogy tudom, hogy ő nem olyan. De az ismerőseim is ezt gondolták, mielőtt a férjük hirtelen szerelmes lett egy másik nőbe...

Félek, ha aktuális lesz a téma nem merek majd igent mondani.

26/l

2012. okt. 29. 09:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak a sajat velemenyem irtam le, nyilvan nem nehany honapra gondoltam. :)

Es nem tekintek ra ugy!

Ebben akkor is van igazsag, megha faj is, vagy nem tetszik!

2012. okt. 29. 15:28
 12/12 omba ***** válasza:

Már így is jó sok mindentől félsz...

Nem ijesztgetni akarlak, de arra gondoltál mát, 40-esen egyedül?

2012. nov. 1. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!