Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatotokban milyen...

A párkapcsolatotokban milyen napi rutinotok van?

Figyelt kérdés
Pl: reggel felkeltek mosakodás, munka, főzés, filmezés, alvás?

2012. okt. 29. 03:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem amiket felsoroltál szinte mindenkinél napi rutin (kivéve ha valakinek nincs munkája, vagy nem főz, akkor ezek kimaradnak), annak is, akinek nincs párkapcsolata. Természetesen nálunk is ez van, csak én most nem doelgozok, helyette itthon csinálom a házimunkát, ellátom az állatokat, stb. Meg nem mindig filmet nézünk, van, hogy netezünk, de inkább sokat beszélgetünk.
2012. okt. 29. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, miért van ez a kérdés.. Egyébként meg nyilván mindenkinek szüksége van alvásra és amennyiben nem patkolsz el közben, feltételezem fel is kelsz..

Tán az a baj hogy nálad más a sorrend? Alvás,főzés,mosakodás,munka,ébredés, filmezés?!

2012. okt. 29. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:
reggel 5 és 10 között felkelünk, aki hamarabb kel, az megpuszilgatja a másikat, majd este 10 és hajnali kettő között összebújva elalszunk egy kiadós tanulás vagy filmezés után. kábé ennyi rutin van az életünkben, a többi mindig változó. viva la egyetemi órák :)
2012. okt. 29. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:
a férjem reggel fél 6-kor kel, 6-kor megy dolgozni. Én 6- fél 7 körül kelek. Elmegyek mosdóba, rendbe rakom magam, 7-kor séta a kutyával, majd fél 8-kor találka a kolléganőmmel, együtt be a melóba. 5-ig meló, aztán háromnegyed 6-ra hazaérek. Férjem változó, van, hogy 5-re ér haza, de van, hogy 9-re. Én addig tv-zek, főzök, pakolgatok, este ő elmegy a kutyával, vagy filmezünk, vagy dumcsizunk. Igyekszünk 10 körül feküdni, de általában 11-fél 12 lesz belőle. hétvégén ő minden második szombaton dolgozik, olyankor pénteken van itthon. Azokon a hétvégéken én szombaton otthon csinálom a dolgom, vasárnapra is szoktam hagyni, de igazából az általában szabadabb :) kb. ennyi.
2012. okt. 29. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!