A párkapcsolatotokban milyen napi rutinotok van?
Első nagy pacsi! :DD
Amúgy ő reggel felkel, meló hatig majd haza. Én délben felkelek, meló 6-tól hajnalig majd haza.
A hosszú kapcsolat titka hogy heti 1 nap látjuk egymást amikor mindketten szabadok vagyunk.
Fél 5-kor kelünk.
Ő készülődik, majd elmegy dolgozni 5 körül.
Nekem jelenleg nincs munkám, így semmiben nem vagyok időhöz kötve. Délelőtt elvégzem a házimunkát, főzök, mosok, takarítok.
A párom délután 4-kor ér haza a munkából, "megebédel", pihen egy kicsit, majd elmegy edzeni.
Amíg ő edz, én csomagolok neki másnapra kaját a munkába.
Este fürdés, vacsora, összebújós beszélgetés majd alvás. :)
Nálunk ilyenek a "szürke" hétköznapok. A hétvégék szerencsére pörgősebbek.
Reggel felkelünk, reggeli, wc, fogmosás, fürdés, ő dolgozik, én haza megyek (munkanélkülis vagyok, apámmal élek, ő is még szüleivel) 16:00-ig otthon el vagyok (mosok, főzök, takarítok, munkákra jelentkezek feleslegesen, satöbbi) majd kimegyek párom elé és hozzájuk jövünk. Fürdik (én nem, mert edzeni fogok később) eszünk, gépezik, én közben edzek, majd ő is csatlakozik valamikor, majd utána fürdés és sorozat nézés, végül alvás.
Hétvégén nyilván több a napi teendőnk.
Párom elmegy reggel 5.30kor dolgozni, előtte megpuszilgat. Amikor elment, kimegyek WCre, aztán elolvasom az üzenetét, amit hagyott. Ha nem hétvége/szabadság/ünnep van, akkor megyek én is dolgozni. Másnap reggel már 5körül fent vagyok, várom,hogy 6.30kor hazaérjen. Kicsit ölelgetjük egymást, majd alszunk/indulok dolgozni. Mire du hazaérek Ő felkel, eszünk, tvzünk. Korán lefekszünk, mert fáradtak vagyunk. Másnap megy félnapot dolgozni. Aztán fáradtan hazaesik, mert még az előző teljes munkanapot sem pihente ki. Eszünk együtt, tvzünk. Jön az este, korán fekszünk, majd másnap hajnalban megint elmegy egy egész napra.
És ez hétvége/ünnep-től független. Csak munka meg utána kipihenni azt. Ez a mi rutinunk.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!