Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatotokban milyen...

A párkapcsolatotokban milyen napi rutinotok van?

Figyelt kérdés
Pl: reggel felkeltek mosakodás, munka, főzés, filmezés, alvás?

2012. okt. 29. 03:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Kiveszem a szekrényböl, felfújom, este leengedem, majd szekrénybe be.
2012. okt. 29. 04:22
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Első nagy pacsi! :DD

Amúgy ő reggel felkel, meló hatig majd haza. Én délben felkelek, meló 6-tól hajnalig majd haza.

A hosszú kapcsolat titka hogy heti 1 nap látjuk egymást amikor mindketten szabadok vagyunk.

2012. okt. 29. 05:06
 3/14 anonim ***** válasza:
66%

Fél 5-kor kelünk.

Ő készülődik, majd elmegy dolgozni 5 körül.

Nekem jelenleg nincs munkám, így semmiben nem vagyok időhöz kötve. Délelőtt elvégzem a házimunkát, főzök, mosok, takarítok.

A párom délután 4-kor ér haza a munkából, "megebédel", pihen egy kicsit, majd elmegy edzeni.

Amíg ő edz, én csomagolok neki másnapra kaját a munkába.

Este fürdés, vacsora, összebújós beszélgetés majd alvás. :)

Nálunk ilyenek a "szürke" hétköznapok. A hétvégék szerencsére pörgősebbek.

2012. okt. 29. 05:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Én fel hatkor kelek, rendbeszedem magam, elkészítem a gyerekemnek a reggelit, tizorait es az ebedet az iskolába, háromnegyed hétkor ebresztem, háromnegyed nyolckor jön érte az iskola taxi. Iszok egy kávét az anyosommal, aztán fel kilenckor ebresztem a páromat. Elmegy kutyát setaltatni, ha visszatért kávé ujra, aztán ő vissza fekszik, én meg tanulom a nyelvet egy órát. Utána takarítás, rend rakás, délben hármasban egy szendvics, kutyasétáltatás kettesben. Bevásárlás, várakozás a gyerekre, beszélgetés, társasjáték vagy szinezes amikor hazaer. Főzés, hatkor vacsora, utána én olvasni szoktam, a párom netezik kicsit, 9 körül tusolas, fel 10 kor megy kutyát setaltatni, utana pedig dolgozik. Hétvégén munka helyett filmet néz.
2012. okt. 29. 05:57
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Totál rendszertelenség. Soha nem tudni, ki mikor, meddig melózik, mikor indul, érkezik. Ez vonatkozik a hétvégékre és ünnepekre is.
2012. okt. 29. 06:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Reggel felkelünk, reggeli, wc, fogmosás, fürdés, ő dolgozik, én haza megyek (munkanélkülis vagyok, apámmal élek, ő is még szüleivel) 16:00-ig otthon el vagyok (mosok, főzök, takarítok, munkákra jelentkezek feleslegesen, satöbbi) majd kimegyek párom elé és hozzájuk jövünk. Fürdik (én nem, mert edzeni fogok később) eszünk, gépezik, én közben edzek, majd ő is csatlakozik valamikor, majd utána fürdés és sorozat nézés, végül alvás.

Hétvégén nyilván több a napi teendőnk.

2012. okt. 29. 07:10
 7/14 anonim ***** válasza:

Párom elmegy reggel 5.30kor dolgozni, előtte megpuszilgat. Amikor elment, kimegyek WCre, aztán elolvasom az üzenetét, amit hagyott. Ha nem hétvége/szabadság/ünnep van, akkor megyek én is dolgozni. Másnap reggel már 5körül fent vagyok, várom,hogy 6.30kor hazaérjen. Kicsit ölelgetjük egymást, majd alszunk/indulok dolgozni. Mire du hazaérek Ő felkel, eszünk, tvzünk. Korán lefekszünk, mert fáradtak vagyunk. Másnap megy félnapot dolgozni. Aztán fáradtan hazaesik, mert még az előző teljes munkanapot sem pihente ki. Eszünk együtt, tvzünk. Jön az este, korán fekszünk, majd másnap hajnalban megint elmegy egy egész napra.

És ez hétvége/ünnep-től független. Csak munka meg utána kipihenni azt. Ez a mi rutinunk.

24N

2012. okt. 29. 08:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Itthon vagyok egy éves lányunkkal. Férjem reddgel 6kor ébred, rendbeteszi magát, elmegy dolgozni. Mi vagy előtte vagy később ébredünk és intézem a gyereket, tápszer stb, aztán fürdő. Utána játék és 10től alvás. Ebéd, játék, közben amikor van időm főzök és összepakolok. 3-4 körül leteszem aludni. 4kor hazaér a férjem és átveszi a gyereket, én folytatom a vacsit. 6 körül eszünk és aztán pihenés, gyerekkel játszás. 9kor fürdetés aztán alvás. Itt van pici időn egymásra és hétvégén. Napközben, reggel, délután, este pici puszi és ölelés, este ha a gyerek elalszik jóidőben, akkor ennél több, maradjunk annyiban, hogy kevesebb idő jut egymásra, mint szeretnénk.
2012. okt. 29. 08:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést miért tetted fel?
2012. okt. 29. 09:27
 10/14 anonim ***** válasza:
du 5-6 tali,este 10 busz.
2012. okt. 29. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!