Volt ilyen mélypontotok a párkapcsolatotokban? H léptetek túl rajta?
fél éve vagyunk együtt, külföldön kezdi ezt az évet és egy hete költözött ki. Előtte nagyon sokat együtt voltunk, és úgy döntöttünk átvészeljük ezt az évet aztán hazajön. Eddig azt hittem h nagyon nagyon szeretem és vele akarom leélni az életem. Most viszont állandóan azon rágódom h kell-e ez nekem(holott tényleg nagyon jó vele és most nem a testiségről beszélek, hanem a lelki oldaláról). Tudom h sokak szerint hülyeség a távkapcs de ha vele vagyok azt gondolom átvészeljük most viszont elhalványultak az emlékek és állandóan azon rágom magam h kell-e ez nekem. Eleve mélyponton vagyok most, mind önértékelésileg, mind életkedvileg lehet h azért látom ilyen sötéten. Volt akinek már volt h pár napig azon merengett h kell-e neki a párja, közben rohamokban rátört h milyen hülye h ezen gondolkozik aztán mégis megint?
köszönöm
21L
En csak azt tudom mondani ha igazàn szereted, felejtsd el a bùslakodàst. Viszont félév az még nem nagy idõ, talàn mégsem igazàn kötõdsz hozzà annyira.
Ha igen akkor nem törnéd ilyesmin a fejedet.
Kicsit megértelek... (bocs ha valakit ismételek, nem olvastam el a válaszokat)
Mi 2 éve együtt voltunk, amikor távkapcsolatba kezdtünk (egyetem miatt). Amikor felkerültem egyetemre, egy darabig magam alatt voltam, hogy most Nélküle mi lesz velem?! Hiszen előtte napi kapcsolatban voltunk...
Aztán eljött az az időszak amikor úgy éreztem, hogy "milyen jó, hogy nekem is van párom, csak épp akkor "nincs", amikor kéne..." (se egy ölelés, se egy séta, se se se...)
Aztán gondolkodtam azon is, hogy ez kell-e nekünk?
És én rájöttem: Igen, hiszen magunkért csináljuk. Sosem hagynám el...már nem. Mi már két évet lehúztunk távkapcsolatban is (4 éve vagyunk együtt), jövőben összeköltözünk...sosem bántam meg a döntésünket.
21-L
Egy hét alatt elbizonytalanodtál, pedig még 51 hátra van.
Hát látod, mégse olyan erős ez a kapcsolat, mint te azt hitegeted magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!