Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt ilyen mélypontotok a...

Volt ilyen mélypontotok a párkapcsolatotokban? H léptetek túl rajta?

Figyelt kérdés

fél éve vagyunk együtt, külföldön kezdi ezt az évet és egy hete költözött ki. Előtte nagyon sokat együtt voltunk, és úgy döntöttünk átvészeljük ezt az évet aztán hazajön. Eddig azt hittem h nagyon nagyon szeretem és vele akarom leélni az életem. Most viszont állandóan azon rágódom h kell-e ez nekem(holott tényleg nagyon jó vele és most nem a testiségről beszélek, hanem a lelki oldaláról). Tudom h sokak szerint hülyeség a távkapcs de ha vele vagyok azt gondolom átvészeljük most viszont elhalványultak az emlékek és állandóan azon rágom magam h kell-e ez nekem. Eleve mélyponton vagyok most, mind önértékelésileg, mind életkedvileg lehet h azért látom ilyen sötéten. Volt akinek már volt h pár napig azon merengett h kell-e neki a párja, közben rohamokban rátört h milyen hülye h ezen gondolkozik aztán mégis megint?

köszönöm

21L

2011. szept. 16. 15:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Talàn mégsem szereted annyira, hogy àldozatot hozzàl érte.
2011. szept. 16. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát az egy évet hogy fogod bírni, ha már most kivagy? Szerintem keress ott állást te is, és húzzál ki, különben nem jósolok nagy jövőt nektek!
2011. szept. 16. 15:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen választ vársz. Depressziós vagy, nem tudjuk, hogy érzel, nem tudjuk, ő hogy érez, csak hogy az alapokat említsük. Miért nem nézel magadba őszintén, és találod meg ott a választ? Nem Takács Béla fogja neked megmondani, hogy mit tegyél akkor sem, ha ő hasonló helyzetben volt. Minden helyzet más.
2011. szept. 16. 15:57
 4/13 A kérdező kommentje:
nagyon jókat tudunk beszélgetni, nevetni, megértjük egymást és komolyan azt érzem h a másik felem. De most annyira magam alatt vagyok, mert vidékre költöztem egyetem miatt(csak most kezdem el, mert eddig dolgoztam), teljesen új közeg, és nincs itt a barátom és eleve teljesen elveszve érzem magam, pedig vannak már itt ismerőseim de az más, a barátnőim pesten vannak. Egyszerűen azt érzem h új életet kaptam és meg vagyok zavarodva....lehet h ezért van az h mindenen rágódok
2011. szept. 16. 15:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen biztosan azért vagy összezavarodva, mert minden ùj neked. A pàrod mit mond, te hiànyzol neki?Az nagyon sokat szàmit, hogy õ hogyan érzi magàt.
2011. szept. 16. 16:06
 6/13 A kérdező kommentje:
hiányzom neki, igyekszünk sokat beszélni, de olyan furcsa, h eddig itt volt, most meg csak a telefon, h nem tudok hozzászokni a gondolathoz h ez így lesz. Pedig régebben már volt egy kapcsolatom amiben 3 hónapot így töltöttünk és elég hamar hozzászoktam, aztán nem is emiatt lett vége. Haragszom magamra amiért ilyeneken gondolkozom, de nem tudom min változtassak. Ő változatlanul ugyanolyan, nagyon figyelmes velem és látszik h szeret meg mondja is. Csak én vagyok ilyen :S Elmondtam neki, azt mondta h hagyjak időt magamnak, de azt érzem h el kéne kezdenem felépítenem magamat és akkor ez is megszűnne csak nem tudom hol kezdjek hozzá.
2011. szept. 16. 16:11
 7/13 anonim ***** válasza:

En csak azt tudom mondani ha igazàn szereted, felejtsd el a bùslakodàst. Viszont félév az még nem nagy idõ, talàn mégsem igazàn kötõdsz hozzà annyira.

Ha igen akkor nem törnéd ilyesmin a fejedet.

2011. szept. 16. 16:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor van gond, ha annyira megtetszik neki a külföld, hogy inkább maradni akar. Azért be kell látni, ott kint jobb életlehetőségek vannak.
2011. szept. 16. 16:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Kicsit megértelek... (bocs ha valakit ismételek, nem olvastam el a válaszokat)

Mi 2 éve együtt voltunk, amikor távkapcsolatba kezdtünk (egyetem miatt). Amikor felkerültem egyetemre, egy darabig magam alatt voltam, hogy most Nélküle mi lesz velem?! Hiszen előtte napi kapcsolatban voltunk...

Aztán eljött az az időszak amikor úgy éreztem, hogy "milyen jó, hogy nekem is van párom, csak épp akkor "nincs", amikor kéne..." (se egy ölelés, se egy séta, se se se...)

Aztán gondolkodtam azon is, hogy ez kell-e nekünk?

És én rájöttem: Igen, hiszen magunkért csináljuk. Sosem hagynám el...már nem. Mi már két évet lehúztunk távkapcsolatban is (4 éve vagyunk együtt), jövőben összeköltözünk...sosem bántam meg a döntésünket.

21-L

2011. szept. 16. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Egy hét alatt elbizonytalanodtál, pedig még 51 hátra van.

Hát látod, mégse olyan erős ez a kapcsolat, mint te azt hitegeted magaddal.

2011. szept. 28. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!