Kidobtak otthonról már nem az első eset mit csináljak?
Figyelt kérdés
sziasztok ma összevesztem otthon és elküldtek és csak 16éves vagyok igazából az indok,hogy nincs pénz,de anyám dohány mindig vesz,de kaja nincs soha és már elegem van mindenből mindig én vagyok a hibás elmentem dolgozni és nekem kellett kaját vegyek mert egésznap kaja nélkül vagyok suliba is most haveromnál vagyok,de ez csak átmeneti. mi tévő legyek ja és ma szakadó essőbe 12km sétáltam mert elvette a bérletem :'(:'(:'(2012. okt. 28. 20:29
31/49 A kérdező kommentje:
Mondhatni,hogy jó helyre kerültem szerencse.
Végre van saját szobám ez tetszik a legjobban :)
2013. jan. 14. 16:00
32/49 anonim válasza:
Jaj, de jó ezt olvasni! Végre legalább van esélyed egy új, sokkal jobb és sikeresebb életre. Most már ne szúrd el, tanulj sokat, képezd magad! Nagyon bátor vagy, hogy ki mertél állni magadért. Sok sikert kívánok :)
33/49 anonim válasza:
Igen nagyon jó ezt olvasni, becsüld meg magad és fogadjál szót, leendõ Dr. bácsi.:):)
34/49 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy rendbe jött az életed.:) Soha ne add fel!:)
35/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nevelőapámnak vannak ismerősei aki Marosvásárhelyi orvosin tanít,ha minden jól megy akkor oda megyek.
2013. jan. 25. 17:29
37/49 A kérdező kommentje:
jövőre
2013. jan. 25. 18:31
39/49 anonim válasza:
Atyaisten, de jó ilyen dolgokat olvasni.:)
40/49 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm az érdeklődést én eléggé jól vagyok szerencse!
Nagyon kevés az időm sokat kell készüljek az érettségire...:)
2013. márc. 30. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!