Kidobtak otthonról már nem az első eset mit csináljak?
Figyelt kérdés
sziasztok ma összevesztem otthon és elküldtek és csak 16éves vagyok igazából az indok,hogy nincs pénz,de anyám dohány mindig vesz,de kaja nincs soha és már elegem van mindenből mindig én vagyok a hibás elmentem dolgozni és nekem kellett kaját vegyek mert egésznap kaja nélkül vagyok suliba is most haveromnál vagyok,de ez csak átmeneti. mi tévő legyek ja és ma szakadó essőbe 12km sétáltam mert elvette a bérletem :'(:'(:'(2012. okt. 28. 20:29
11/49 anonim válasza:
Nagyon sajnalom hogy ilyen helyzetben kerültel :'( remelem minel elöbb rendezödik !! Es hogy minden helyre all!! Tedd meg az elsö lepeseket mert ez ujbol meg fog ismetlödni .
12/49 anonim válasza:
# 11 vagyok ! Nagy szüleidhez esetleg nem tudnal menni? Vagy rokonok?
13/49 anonim válasza:
Majd írd meg légyszi, h végül mi lett. Sok szerencsét!
14/49 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma voltam bent a családsegítőnél és ott nagyon segítőkészek voltak anyámat felhívták aki teljesen le mondott rólam,de elvileg van egy nevelő szülő már találkoztam is vele igaz idős,de sokkal jobb mint intézetben lenni ma estétől intézetbe leszek amíg kész nincsenek a papírok és úgy áll majd,ha elvégeztem az egyetemet akkor kell elmenjek ami nekem most így tökéletes lesz!
Igaza hangulatom -100 de majd csak lesz jobb is köszi a segítséget mindenki részéről!
2012. okt. 29. 11:29
15/49 anonim válasza:
De te most làny vagy fiu vagy? Most komolyan az anyád,aki nem érdemli meg ezt a szót, tényleg lemondott rólad!Ezt most nem tudom, hogy kamu amit irtàl vagy egy igazi történettel állunk szemben?
16/49 A kérdező kommentje:
Fiú minek lenne kamu?
2012. okt. 29. 15:22
17/49 anonim válasza:
miét nem tökmindegy, hogy fiú-e vagy lány? és miért lenne kamu? sajnos vannak ilyenek. nem tudom, minek szült az ilyen gyereket. az anyja, mármint.
18/49 anonim válasza:
Az a legjobb hogy ma meg tetted az elsö lepest ! De ne aggodj lehet most egy kicsit nehez lesz, de hamar talpra alsz! A Tanulast ne hagyd abba es mutasd meg mindenkinek hogy mire vagy kepes ! Kivanom a legjobbakat!!
19/49 anonim válasza:
hali, gondoltam visszanézek, hogy áll a sorod. hogy áll?
20/49 anonim válasza:
En is szeretném tudni, hogy mi ujság van veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!