Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem a fiam homoszexuális...

Szerintem a fiam homoszexuális, én elfogadom, de az apja folyamatosan bántja, meggyűlölik egymást. Én tehetek róla? Mit tegyek, hogy ő is elfogadja?

Figyelt kérdés

Most 11 éves, én elfogadtam, nem akarom megváltoztatni, de a férjem hol őt piszkálja hol velem veszekszik, hogy én rontottam el, miattam "ilyen".

Én tudom, hogy ez nem így működik, nem hinném hogy túlajnároztam volna, 1 nagyobb és 1 kisebb lányunk is van és mind a hármójukkal egyformán törődtünk, nem adtunk neki lányos dolgokat.

Fiús ruhákat és játékokat kapott, csak hát azok sose tetszettek neki és valamiért a család nőtagjait utánozza inkább (tesóit, lány unokatesóit, anyámat, anyósomat) és a férjemtől mindig is idegenkedett. Fiú barátai sincsenek, a lányokkal beszélget az iskolában.

Mit csináljak, hogy az apja is megbékéljen vele, ne piszkálja folyton érte?

2012. okt. 28. 13:31
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Tessék, a 30-as válaszoló is tökéletes választ adott a kérdésre, mert megoldja a problémát.
2012. okt. 28. 15:17
 32/49 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként a melegek úgy vállalhatnak gyereket Magyarországon, hogy elmegy a pár egy olyan országba, ahol van béranyaság, és valamilyen megtermékenyítéssel születik az egyiknek egy törvényes gyereke. Aztán hazajönnek. A gyámhatóság nem veheti el a törvényes apától a törvényes gyereket, arra meg nem hivatkozhat hogy a két meleg apa veszélyt jelent a gyerekre, mert ennek nincs alapja, és olyan nemzetközi bírósági ítéletet kapna az ország, ha ezt megpróbálná, hogy nem próbálja meg. A probléma inkább ott van, hogy ha meghal a törvényes apa, akkor a gyerek árvaházba megy, pedig ott lenne a másik apja. Ez azért egy komoly probléma, mert a melegek társadalmi státusza egyébként sokkal nagyobb százalékban magas, mint a nem melegeké. Eleve csak azok tudják ezt vállalni, akik ki tudnak utazni külföldre, meg gondoskodni ill megfizetni a béranyát. Vagyis a valószínűleg jó körülményei közül a gyerek bekerül egy árvaházba ami komoly negatív hatással lehet az életére.
2012. okt. 28. 15:18
 33/49 anonim ***** válasza:
47%
Most attól, hogy itt 15 válaszban erőszakoskodsz még mindig nem az a kérdés, hogy a gyerek meleg-e, és a probléma sem ez, hanem az, hogy az apja ilyen viselkedést tanúsít. Érdekes, hogy te ezt bírod felfogni
2012. okt. 28. 15:20
 34/49 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem pedig elveheti. Nem veszélyeztetésre hivatkozva, hanem másra.

Azt pedig nem tudom, hogy külföldön ugye külföldi vagy, ez esetben jogod van-e béranyát fogadni, vagy csak a saját állampolgáraiknak jár. Másrészről biztosan vannak ennek is kritériumai, mint az örökbefogadásnak.

2012. okt. 28. 15:20
 35/49 anonim ***** válasza:
23%

Jó, ha nem akarod megérteni, akkor nem kell, én feladom,nem vitatkozom azokkal, akik képtelenek egy magyar kérdést és az arra adott választ összefüggéseiben kezelni.

Olvasd el még egyszer a kérdést. Ha annak nincs alapja, a válasznak sincs alapja és nem lehet belőle következtetni sem. Ha nem meleg, az apa nem fog így viselkedni, nincs probléma.

Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy nyilván egyszerűbb rávenni egy apát, aki láthatóan nem csípi a melegeket, hogy fogadja el a meleg fiát, mint megnyugtatni, hogy nem meleg a fia.

2012. okt. 28. 15:22
 36/49 anonim ***** válasza:
51%
ha te külföldön heteróként csinálsz egy gyereket, attól az a te gyereked a magyar törvények szerint is. Vagyis ha egy nőnek fizetsz azért, hogy legyen gyereked, akkor az a te gyereked. (ebben az esetben a nő elméletileg lemond a gyerekről, de amúgy még ez sem szükséges, hanem hozzájárul, hogy az apja nevelje)A magyar állam nem veheti el tőled a gyerekedet attól, hogy egy külföldi állampolgártól van, és ha a gyerek például nem magyar állampolgár, akkor meg végképp nem.
2012. okt. 28. 15:24
 37/49 anonim ***** válasza:
28%
70-es, te istentelen hülye vagy. És ha a gyerek meleg??? Akkor hol a kérdésre, miszerint mit csináljon az anya???? Felfogtad most már???
2012. okt. 28. 15:28
 38/49 anonim ***** válasza:

Épp arról van szó, hogy a meleg nem csinál gyereket. Mesterséges megtermékenyítésre pedig nem tudom egyáltalán van-e joga úgy, hogy nem házasok és nem alkotnak életközösséget.

Az pedig ritka dolog, hogy egy anya csak úgy lemond a gyerekéről egy meleg pár javára.

2012. okt. 28. 15:29
 39/49 anonim ***** válasza:
72%

Ha a gyerek meleg, az nem 11 éves korában fog kiderülni, hanem évek múlva, és akkor nyilvánvalóan egy más helyzet fog fennállni.

Felőlem biztathatjátok arra az anyát, hogy veszekedjen a férjével, és fogadtassa el vele.

Ezen az elven már egy terhességre is rámondhatná akárki, hogy meleg lesz az utód.

Nincs alap arra, hogy a gyerek meleg, érthető????

Ha pedig később tényleg meleg lesz, akkor nyilván nem fogja idegesíteni az apját a lányos dolgokkal, mivel akkor már nem fog játszani.

Szóval nyugodtan mondjátok az anyának, ezzel csak azt éritek el, hogy egy kisfiút az apja azzal fog továbbra is cseszegetni, hogy meleg, mert épkézláb egyéb megoldást, ami még be is válik egyikőtöktől sem láttam.

Szóval hajrá :)

2012. okt. 28. 15:32
 40/49 anonim ***** válasza:
46%
szivi, te egyszerűen nem tudsz gondolkozni. Te azt próbálod itt előadni, hogy mivel a gyerek 11 éves, ezért nem egyértelmű, hogy meleg, ebből szerinted az következik, hogy biztosan nem meleg és, szerinted ennek a kijelentésnek a létrehozásával meg is oldódott a probléma. És akkor ebben most mi a megoldás? Mondja azt az anya az apjának, hogy "nem meleg!" és akkor az apja nem fogja cseszegetni? (nem inkább az lesz, hogy még inkább feljogosítva érzi magát az erőszakoskodásra?) Ha 11 éves korban ez nem eldönthető kérdés, akkor az apa például milyen alapon állítja ezt a dolgot? És mellesleg ha szerinted az az apa problémája nem az hogy a gyerek meleg, ami ugyebár nem is eldönthető, hanem hogy a gyerek lányos játékokkal játszik(ahogy azt az utolsóban írtad), akkor neked erre miért az a válaszod, hogy "a gyerek nem meleg" Akkor ebből inkább az a válasz következne, hogy "ne játsszon lányos játékokkal". És akkor nekem meg erre az a kérdésem, hogy "és miért ne?" Azért mert az apját zavarja? És ezért legyen boldogtalan a gyerek? Én arról nem tehetek, hogy nem bírod felfogni, hogy nem az a kérdés, és a probléma sem, hogy a gyerek meleg-e vagy sem, hanem az hogy az apja nem zaklathatja, vagy teheti boldogtalanná.
2012. okt. 28. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!