Szerintem a fiam homoszexuális, én elfogadom, de az apja folyamatosan bántja, meggyűlölik egymást. Én tehetek róla? Mit tegyek, hogy ő is elfogadja?
Most 11 éves, én elfogadtam, nem akarom megváltoztatni, de a férjem hol őt piszkálja hol velem veszekszik, hogy én rontottam el, miattam "ilyen".
Én tudom, hogy ez nem így működik, nem hinném hogy túlajnároztam volna, 1 nagyobb és 1 kisebb lányunk is van és mind a hármójukkal egyformán törődtünk, nem adtunk neki lányos dolgokat.
Fiús ruhákat és játékokat kapott, csak hát azok sose tetszettek neki és valamiért a család nőtagjait utánozza inkább (tesóit, lány unokatesóit, anyámat, anyósomat) és a férjemtől mindig is idegenkedett. Fiú barátai sincsenek, a lányokkal beszélget az iskolában.
Mit csináljak, hogy az apja is megbékéljen vele, ne piszkálja folyton érte?
Szerintem pedig elveheti. Nem veszélyeztetésre hivatkozva, hanem másra.
Azt pedig nem tudom, hogy külföldön ugye külföldi vagy, ez esetben jogod van-e béranyát fogadni, vagy csak a saját állampolgáraiknak jár. Másrészről biztosan vannak ennek is kritériumai, mint az örökbefogadásnak.
Jó, ha nem akarod megérteni, akkor nem kell, én feladom,nem vitatkozom azokkal, akik képtelenek egy magyar kérdést és az arra adott választ összefüggéseiben kezelni.
Olvasd el még egyszer a kérdést. Ha annak nincs alapja, a válasznak sincs alapja és nem lehet belőle következtetni sem. Ha nem meleg, az apa nem fog így viselkedni, nincs probléma.
Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy nyilván egyszerűbb rávenni egy apát, aki láthatóan nem csípi a melegeket, hogy fogadja el a meleg fiát, mint megnyugtatni, hogy nem meleg a fia.
Épp arról van szó, hogy a meleg nem csinál gyereket. Mesterséges megtermékenyítésre pedig nem tudom egyáltalán van-e joga úgy, hogy nem házasok és nem alkotnak életközösséget.
Az pedig ritka dolog, hogy egy anya csak úgy lemond a gyerekéről egy meleg pár javára.
Ha a gyerek meleg, az nem 11 éves korában fog kiderülni, hanem évek múlva, és akkor nyilvánvalóan egy más helyzet fog fennállni.
Felőlem biztathatjátok arra az anyát, hogy veszekedjen a férjével, és fogadtassa el vele.
Ezen az elven már egy terhességre is rámondhatná akárki, hogy meleg lesz az utód.
Nincs alap arra, hogy a gyerek meleg, érthető????
Ha pedig később tényleg meleg lesz, akkor nyilván nem fogja idegesíteni az apját a lányos dolgokkal, mivel akkor már nem fog játszani.
Szóval nyugodtan mondjátok az anyának, ezzel csak azt éritek el, hogy egy kisfiút az apja azzal fog továbbra is cseszegetni, hogy meleg, mert épkézláb egyéb megoldást, ami még be is válik egyikőtöktől sem láttam.
Szóval hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!