Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyunk mi mindig...

Miért vagyunk mi mindig eggyel többen a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Majdnem két éve vagyok együtt barátommal, együtt is élünk. Az elején minden rendben volt, ahogy lennie kell. Szinte csak lány barátai vannak/voltak... Időközben, pár hónap alatt szépen visszakaptuk az exét a kapcsolatba, hol ilyen segítség kellett, hol olyan, akármi, két naponta kellett beszélni vele, mert ez meg az van. Nehezen viseltem a lány barátokat is, de az exet még inkább. Azóta is feltűnik egyébként pár hónaponta, hogy kell valami segítség meg ilyesmik. Egyenesen undorító. Na aztán végülis az a helyzet, hogy a sok lány barátból mindig van egy aki úgy hosszabb rövidebb ideig erősen jelen van a kapcsolatunkban. Sokat beszélgetnek, flörtölgetnek is. A párom szerint ez csak játék meg nem jelent semmit...

Nagyon rosszul érzem már magam, hogy mi nem ketten vagyunk, hanem két és felen vagy hárman... Szerintem ez nem normális...

2012. okt. 26. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Adott egy kapcsolat, amivel nem vagy elégedett, adott egy fiú, aki nem veszi figyelembe az igényeidet, persze te sem az övét, hisz nyilvánvaló, hogy eltérő az értékrendetek, neki olyasmi is belefér egy kapcsolatba, ami neked nem, és te mindezt két éve tűröd. Nem mondom, hogy ő a szemét, de érted nem hajlandó lemondani a "játékairól", szerintem ez a kapcsolat megérett a szakításra.
2012. okt. 26. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem itt az ideje az asztalra csapnod,hogy mostantól vagy kettőtökről fog szólni ez a kapcsolat,vagy arra van az ajtó!Ideje kimondanod a negatív érzéseidet,és ultimátumot adnod,különben röhögve azt tesz veled továbbra is,amit ő akar.Nézd,arra kár időt pazarolnod,amitől szarul érzed magad.Ha meg a másik nem tesz érte,hogy jobban érzed magad a kapcsolatban,akkor egyértelmű,hogy nem vagy számára annyira fontos,mint kellene.
2012. okt. 26. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
az én barátom is hasonló... nincsenek mondjuk lány barátai, de az exével a mai napig jóban vannak. ez alapvetően még nem is lenne probléma, nem kell utálkozni egymással egy szakítás miatt, viszont az, hogy naponta csetelnek egymással, meg a csaj állandóan neki önti ki a lelkét, meg sokszor beszélgetnek telefonon is, azért az már baromira zavar....
2012. okt. 26. 15:37
 4/9 anonim válasza:
Nem tudom miért van az, hogy az emberek nem tudnak elszakadni volt szerelmüktől. Nem kell egy kapcsolatnak dérrel-dúrral véget érnie, de ha vége lett, akkor legyen vége. Úgy tűnik, vagy egyik, vagy másik részről nem történt meg az érzelmi leszakadás. A barátod valószínűleg pótol valamit, mert ha annyira boldog lenne veled, akkor nem érdekelnék az exei. Nem akarok egyoldalú és vészjósló madár sem lenni, de szerintem van mit megbeszélnetek.
2012. okt. 26. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:

nekem pl sikerült az egyik exemmel nagyon jó haverságban maradni, mára ő lenne az utolsó férfi a földön akivel lefeküdnék, vagy bármi hasonló. akkor szerettem, tetszett mint férfi, mostanra meg emberként szeretem.

nincs ezzel semmi gond. ha valaki sokat lát emögé, az az ő baja, nem a miénk.

mondd el a párodnak, hogy neked kellemetlen a másik lány jelenléte. itt az a baj, h nem tilthatod el senkitől, hiszen nem ovodás már, az ő dolga kivel haverkodik.

2012. okt. 26. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sem normális. Én sem haraggal váltam el az exemtől, tudom, hogy akármiben számíthatnék rá, de őszintén szólva ha akarnék sem tudnék semmi olyan problémát találni, amit kizárólag ő segíthet megoldani. Nagylány vagyok már, boldogulok egyedül is. A te barátod exe is leakadhatna már rólatok, ha nem veszi észre magát, a barátod szólhatna neki, hogy vegyen vissza. Úgy látom, ő ezt nem akarja. A leírásodból úgy tűnik, mintha a barátod talonban tartaná ezeket a lányokat.
2012. okt. 26. 19:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Valahogy úgy...talonban... :S

Mondtam már neki, hogy zavar. Őt ez nem érdekli. Volt hogy szinte választhatott volna, hogy én vagy ő a fontosabb, és őt választotta. (Nem én állítottam helyzet elé, csak úgy jött ki.)

2012. okt. 26. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Én pedig az ajtót választanám. (akár neki mutatnám)

Ez így nem kapcsolat. És az olvasottak alapján sosem volt az.

(Az ex az ex. Nem véletlenül lett az, bár embere válogatja.

Az ilyen kamu dumákat meg: hogy barátok maradtunk, meg mindenben számíthatok rá - be ne vedd.

Persze hogy számíthat rá, hiszen egy exet megrakni már nem kerül annyi erőfeszítésbe, mintha egy új nőt kéne meghódítani.)

2012. okt. 26. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:

"nem véletlen ex"

ez baromsàg. én nem veszem màr be a dumàt.

Eriggyen vissza az exk.rvàhoz ha neki az kell.

2014. nov. 18. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!