Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utál engem ennyire a...

Miért utál engem ennyire a saját apám?

Figyelt kérdés
20éves lány vagyok,suliba járok,nem rég fejeztem be a nyári gyakorlatot,ezért nem tudtam nyáron munkát vállalni. Apám itthon állandóan veszekszik velem,hogy én élősködök rajtuk,semmit nem csinálok otthon,stb. Pedig ez pont azért van,mert ö mindig veszekszik,ha nincs rá oka,akkor is. Már szinte ki se merek menni a szobámból,ha otthon van,de ezért is csak a bántást kapom,mert azt mondja,h egy depressziós k...a vagyok. Néha annyira felidegesít,hogy elkezdem védeni magam,hisz mégiscsak az apám,hogy mondhat olyat rám,hogy k...a,amikor nem is járok el otthonról szinte soha? De ezért meg idegbetegnek hív. Ha nem segítek,az a baj,ha segítek,akkor is kitalál valamit,hogy veszekedni tudjon. Már anyu is kérdezte tőle,hogy miért utál engem ennyire. Jó,nem csak velem,a tesóimmal meg anyuval is veszekszik,de velem a legtöbbet. Nincs egy nyugodt óra itthon,mindig csak a veszekedés. Mindig talál valamit...
2009. aug. 9. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Fogja meg anyukád és vigye el ideggyógyászhoz. Én biztos nem tűrném, hogy a férjem igy beszéljen a gyerekeimmel, meg velem sem. Ha a jó szó nem használ, akkor használjon a válás. Nem tudom miért tűrik a nők a családban a terrort.
2009. aug. 9. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Ne haragundj már kedves elsö válaszoló, de hogyan vinnél el egy felnött embert orvoshoz, ha ö maga nem akarja? Fizikailag is érdekes lenne, de joga sincs hozzá senkinek.

A kérdezönek meg csak azt tudom javasolni, hogy költözzön el, akkor kikerül ebböl a helyzetböl.

2009. aug. 9. 21:47
 3/6 A kérdező kommentje:
És mégis hova tudnék költözni? Suliba járok,mellette gyakorlatra,amiért nem kapok pénzt,időm dolgozni nem lenne...:S
2009. aug. 9. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyrészt: az apád biztos stresszel a megélhetés miatt. Biztos érzitek a válság hatásait.

Másrészt: az ilyet nem nevezném apának. Minek vállal az ilyen gyereket?

2009. aug. 9. 22:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen,az is igaz,hogy most rugták ki szegényt a m.helyéről. :( Szeretem őt,kiskoromba imádtuk egymást,sajna ahogy öregszünk,egyre jobban eltávolodunk egymástól... :(
2009. aug. 9. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:

ne haragudj, hogy ien sokára írok, de nálunk egy az egyben uez van!

anyának mondom is mindig, hogy az ien ember mért nem kutyát vett gyerek helyett?!

teljesen ki vagyok borulva, nem tom micsináljak, mert nem tudom elengedni a fülem mellett amiket mond!

Kedves kérdező, neked változott valamit a helyzeted azóta?

2010. febr. 27. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!