Beszéljek a barátom anyukájával? Miattam balhéznak és válni akar. Annyira ciki
A barátommal titokban együtt vagyunk,mert még nem szeretnénk,hogy fény derüljön a kapcsolatunkra bizonyos tényezők miatt.
A hétvégén a szülei elutaztak és ott aludtam náluk.Az egyik fehérneműmet ott felejtettem és a barátom anyukája tegnap megtalálta és azt hiszi,hogy a barátom apukája megcsalja,mert mikor kérdezte a barátomat,hogy nem volt-e nála valaki a hétvégén,akkor azt mondta,hogy nem,végig egyedül volt.
Az a baj,hogy már többször volt vita a szülei között félrelépések miatt és most nagyon ki van az anyukája.A barátom mondta,hogy ne mondjak az anyukájának semmit,pár hét és el is felejti a dolgot,úgysem fogja beadni a válópert,csak hisztizik.De akkor is,olyan hangulat van náluk,mintha meghalt volna valaki.A barátom apukája pl. beköltözött az egyik vendégszobába,az anyukája nem szól hozzá,ha otthon van,a párom anyukája elmegy valahová.
Talán beszélnem kéne az anyukájával,de ez annyira ciki...:/
Megígértem a barátomnak,hogy nem mondok neki semmit,de nem akarom,hogy miattam váljanak el.
15L
Szerintem kamu.
Nem hiszem, hogy egy gyerek egy kapcsolat (??????? 15 évesen) miatt kockáztatná a szülei házasságát.
Ráadásul pont most találta meg a fehérneműt, mert eddig nem volt elől? És a 15 éves lányukat gondolom a szülők úgy engedték másnál aludni, hogy azt hitték, hogy egy barátnőnél van.
Nem a bugyi itt a lényeg, hanem az, hogy miért is hazudtok folyamatosan?
A barátod képes így is hazudni, hogy látja: az anyja azt hiszi emiatt, hogy a férje megcsalja??? Milyen gyerek az ilyen? Inkább hagyja, hogy elváljanak???
Én azt sejtem, hogy a barátod valamitől/valakitől baromira fél. Viszont ha ilyen töketlen, hogy nem meri vállalni a barátnőjét úgy, ahogy vagytok és téged is arra "kényszerít", hogy részt vegyél az ő hülye játékában, akkor az elég gáz...
Én a helyedben elgondolkodnék erősen, hogy milyen is ez a srác valójában...
Ciki nem ciki én a helyedben az anyja elé állnék és elmondanám a sztorit. Persze nem fognak neki örülni, főleg, hogy a kicsi fia hazudott neki, de benned már legyen annyi gerinc, hogy megmondod mi a szitu. Ha többször volt vita a félrelépések miatt, akkor lehet, hogy ez az egy ami végleg kiborítja a barátod szülei kapcsolatát és tényleg elég nagy hülyeség lenne, ha miattad válnának el (igaz vannak más problémáik is, de ez más tészta).
Szóval megdicsérni nem fognak, de látszik az írásodból, hogy most lelkiismeret furdalásod van és csak akkor tudsz tőle megszabadulni, ha elmondod. Lehet, hogy a barátod megharagszik, de ha emiatt mennének szét a szülei az még rosszabb lenne. Sőt ha felvállaljátok előttük a kapcsolatot, akkor ők is meg a párod is megnyugodna.
Ha igaz!(bár eléggé eltűntél)
15 évesen már elhagyod a bugyidat,egy idegen lakásban?
Gratulálok,én még sosem hagytam el semmilyen ruhadarabomat másnál.
A barátod meg inkább hagyja,hogy veszekedjenek vele a szülei,mint hogy kinyögje,hogy "Ja mutter!Volt nálam egy csaje!",meg rejteget a szülei elöl,nem mer felvállalni?
Értelmes srác lehet!
Ő mennyi idős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!