"Nem szeretnem, hogy olyat csinalj, amit kesobb megbansz"-
miert mondta ezt? - folyt. Kov.
Figyelt kérdés
Szoval a noverem parjaval mondhatni barati a viszonyunk. Elujsagoltam neki, hogy penteken talalkam lesz, ket honapja volt az elso randi, azota csak smsben es telefonon tartottuk a kapcsolatot a sraccal.
Amikor megkerdeztem, ezt megis hogy erti, azt mondta, hogy kicsit tobbet tud a ferfiakrol, mint en, meg hogy mi jar a fejukben- hozzatartozik, nem sokkal volt dolgom, az utobbi 3- 4 evben foleg nem. Megis mit erthetett ezalatt?
2012. okt. 24. 17:12
1/8 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy ne a 2. randin feküdj le vele, mert esetleg megbánhatod. Vagy arra gondolt, hogy nehogy védekezés nélkül feküdj le vele.
2012. okt. 24. 17:38
2/8 A kérdező kommentje:
Nyilvan arra gondolt, hogy ne fekudjek le vele. A poen az, hogy 24 eves vagyok :D
2012. okt. 24. 17:40
3/8 anonim válasza:
Attól mert 24 éves vagy, te is beleeshetsz abba a hibába, amibe a tinik, hogy lefekszel vele rögtön és mivel odaadtad magad gyorsan, ezért dob a srác.... Gondolom ezt szeretné a nővéred, hogy ne csalódj!
2012. okt. 24. 17:52
4/8 anonim válasza:
azt látja, hogy te vagy oda a srácért. az ilyen lányokat meg könnyű kihasználni.
ha azt látná benned, hogy félvállról dobálod ki őket, nem féltene
de feleslegesnek tartja erről beszélni, mert nem érdekli túlzottan.
2012. okt. 24. 19:45
5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok odaig meg vissza erte, vagyis hat nem kozombos, de nem aradozok rola, meg nem is nagyon tema a srac, ugyhogy nem hinnem, hogy ez lenne. Teny, hogy komolyabb kapcsolatom 18 eves korom ota enm volt, igy hat nem nagyon tudom kezelni ezt a szituaciot, talan ezert mondhatta... vagy fogalmam sincs, de kivancsi volnek ra :)
2012. okt. 24. 20:08
6/8 anonim válasza:
Akkor miért nem kérdezed meg az illetékest?
2012. okt. 24. 20:24
7/8 A kérdező kommentje:
Amint fentebb is irtam, megkerdeztem, de csak annyit mondott, jobban tudja, hogy mi jar a pasik fejebe, mint en...
2012. okt. 25. 08:58
8/8 anonim válasza:
Azt érti,hogy mivel ő is pasiból van tudja milyenek!
Gondolom félt is és ismer annyira téged,hogy tudja mi a helyzet nálad pasitéren.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!