Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándékötlet unokanővérnek?

Ajándékötlet unokanővérnek?

Figyelt kérdés
Valami barkácsolt ajándékot szeretnék, de bármilyen ötlet jól fog. Üvegfestésre gondoltam először, de nem tudom mit fessek, azaz milyen üvegre és mit :) Horgolni is tudok, ezen felül szerintem bármilyen más típusú kézimunkával megbírkózok.
2009. aug. 9. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon ötletes dolog,ha veszel nyers fa kis ékszerdobozt vagy akár egy kisseb dobozt( fainabb gyógyszeresdobozt) és befested,majd szalvéta mintát ragasztasz rá,ha jól tudom decoupagenak hívják.Később bármi kis apróságot,ékszert adhat neki és igazán csajos ajándék.Én nemrég kaptam ilyet és nagyon aranyos:)
2009. aug. 9. 12:59
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a jó ötletet :)
2009. aug. 9. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Budapest: madebyyou

az Erzsébet hídhoz közel, jó kis bolt, saját festésű bögrét, tányért készíthetsz, kiégetik, gyönyörű dolgok készültek már ott, Én is kaptam. A párom a szekrénybe zárta, el ne vesszen, Apukám a tányért a falra tette, mint régen vidéken, így dísz lett belőle.

2009. aug. 9. 15:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. aug. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!