Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a feleségről aki megcsalta a férjét és a férj, emiatt öngyilkos lett?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 10:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkettőről megvan a véleményem és egyik sem jó. A feleség gerinctelen, mert ha nem boldog a férje mellett, akkor nyilvánvalóan el kellett volna hagynia, mielőtt megcsalta. A férj pedig önző, talán így akarta büntetni a feleséget, ami megintcsak nem pozitív.....
2012. okt. 23. 10:46
 12/27 anonim ***** válasza:
58%
A megcsalásnak mindig oka van.Szeretethiány,elégtelen szex,betegség,sok minden lehet.Ha egy nő eljut oda,hogy megtegye,akkor lehet,hogy sokat szenvedett odáig.
2012. okt. 23. 10:48
 13/27 anonim ***** válasza:
8%
A nőről ugyanaz, mint minden más nőről, aki megcsalja a párját. Nem dobálózok ilyen szavakkal, hogy ribanc, stb., mert nincs értelme, szerintem ez nem méltó egy felnőtt emberhez. De valóban megvetendő a hűtlensége miatt. A férjről viszont az a véleményem, hogy egy gyenge ember (volt), és nem tartom kizártnak, hogy a feleség emiatt is lépett félre. Persze jobb lett volna, ha megpróbálják megmenteni a házasságot, vagy elválnak (bár szerintem az ilyen ember a válás gondolatától is öngyilkos lesz). Szóval ebben a történetben egyik fél sem jó ember, és számomra az öngyilkosok sem sajnálatra méltók. Önzők, mert mindenkit itthagynak idő előtt (gondolok itt a szeretteikre), csak azért, hogy nekik jobb legyen, holott csak pár hónapig kéne mondjuk pszichológushoz járni, vagy szépen csendben önmagukban feldolgozni a kudarcot. Ehelyett eldobják az életüket. Számomra ez még talán megvetendőbb mint a megcsalás.
2012. okt. 23. 10:59
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hogy szar legyen valakinek a kapcsolata ahhoz hogy a párja megcsalja. Egyszerű kaland vágy, izgalom, újdonság. Kiteheti valaki a lelkét ha a párja hajlamos rá, úgyis félremegy. A miénk minta kapcsolat volt, tényleg elképesztően jól megvoltunk a feleségemmel, pár év után derült ki hogy kicsapongó volt. Elmondta hogy nem én hibáztam, sőt a barátnői mondták később nekem hogy azt mondta nekik, nagyon elrontotta mert még egy ilyen embert nem talál mint én. És sajnos van aki nem bírja feldolgozni a megcsalást és végez magával, még én is gondoltam rá, pedig el telt jó pár év, és teljesen reménytelennek érzem az életem. Talán a fiam ami visszatart!
2012. okt. 23. 11:01
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
12. Ez nem mentség a megcsalásra. Ha az a helyzet áll fönn, amiket leírsz, akkor az a korrekt módja a dolognak, hogy elválnak, de legalábbis nem titokban csalja, hanem kész tények elé állítja, mondjuk úgy, hogy "nem vagyok boldog melletted, mert.... Ezért élem az életem nyitott házasságban". Ez csak akkor állja meg a helyét természetesen, ha valami miatt nem lehet egykönnyen kilépni a házasságból.
2012. okt. 23. 11:02
 16/27 anonim ***** válasza:
49%
Idegbeteg emberrel együtt élni, az nem egy álom. Irgalmatlanul nehéz terheket ró a társra. Én azon sem csodálkozom, hogy megcsalta. Hogy e miatt lett öngyilkos, ez is mutatja, hogy idegbeteg volt.
2012. okt. 23. 11:05
 17/27 Zsizsik666 ***** válasza:
100%

Semmi. Nem én éltem abban a kapcsolatban, hogy ismerjem a részleteket, így véleményem sincs.

Mindenki a saját életéért felelős amúgy, én nem varrnám senki nyakába a másik öngyilkosságát.

2012. okt. 23. 11:23
 18/27 anonim ***** válasza:
65%
Semmi, a pasasról van meg a véleményem, hogy egy életképtelen depressziós ember volt és szégyellje magát, hogy örök lelkiismeret-furdalást okozott a nőnek.
2012. okt. 23. 11:47
 19/27 anonim ***** válasza:
A férj az idióta. Mellesleg öngyilok helyett végiggondolhatta volna, neki milyen része volt abban, hogy a feleség félrelépett. Mert ez sose csak az egyik félen múlik.
2012. okt. 23. 12:22
 20/27 anonim ***** válasza:
Az, hogy a férj öngyilkos lett, nem a feleség hibája. A férjnek gyenge volt az idegrendszere, nem birta feldolgozni. Valószínű, ha a nő simán lelép, a férj akkor is megteszi: nem feltétlen a megcsalás kellett neki, pusztán a férj személyisége képtelen elviselni a kudarcot! Az meg már általánosságban is elfogadott, hogyha valaki szakít a párjával és az illető öngyilkos lesz, akkor az nem annak a hibája, aki szakít, hanem a másik ember gyengesége. Ez ebben az esetben is igy van. Ettől függetlenül undorító dolog megcsalni bárkit is, akkor már sokkal tisztességesebb időben kilépni a kapcsolatból. Viszont a kapcsolat megromlásához mindig két fél kell, így nem lehet csak a nőt szídni... Én gyanítom, hogy a férfi akkor is megtette volna, ha a nő simán elhagyja, vagy bármi kudarc bekövetkezik az életébe (munkahely elvesztése, anyagi problémák- akármi)
2012. okt. 23. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!